Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Jest to oszustwo, nie podawaj
@Client:54545125 Tak, to próba oszustwa, kupujący nie potrzebuje maila żeby kupić.
@Client:54545125 Konto zostało już zablokowane.
Chciałam zgłosić próbę wyłudzenia danych przez czat AL przez użytkownika Client:116254759
@bartecki78 Na wskazanym koncie doszło do włamania. Dziękuję za zgłoszenie. 🙂
Witam przestrzegam przed próbą oszustwa wyłudzenia danych itp
Oto wiadomość którą dostałem niedługo po wystawieniu oferty, oczywiście nic nie klikałem i nie odpisuje.
Dzień dobry, właśnie złożyłem i opłaciłem za "ENDORFY Vero L5 700W 80 Plus Bronze GWARANCJA". Zamówienie zostało złożone na Allegro lokalnie przez "kupić teraz". Proszę, zachowaj obraz i postępuj zgodnie z instrrukcjami, aby otrzymać śrrodki. "
@Grzesiek-GoGu_O Dziękuję za zgłoszenie! Konto zostało zabezpieczone.
Witam. Dostałem taką samą wiadomość od innego użytkownika
@flipflop Dziękuję za zgłoszenie! Zajęliśmy się tym.
Co jest na obrazku, opisz/
"Dzień dobry, właśnie złożyłem zamówienie i opłaciłem za "OCHRANIACZE DO KRYKIETA/ HOKEJA ". Zamówienie zostało złożone na Allegrolokalnym przez "kupić teraz". Proszę zachowaj obraz i postępuj zgodnie z instrrukcjami, aby otrrzymać środki "
Błędy jakie napisałam są również w tekście od "kupującego". Partner również dostał taka samą wiadomość pod innym ogłoszeniem na innym koncie od innego kupującego z tymi samymi błędami 😅
Oszustwo
@marta-chalupka Dziękuję za zgłoszenie. Konto zostało zablokowane.
https://allegro.pl/uzytkownik/Smiley109 Pisze żebym podał maila.
@-Darek-Revox- Proszę, dodaj zrzut ekranu z widoczną wiadomością od wspomnianego użytkownika.
@-Darek-Revox- Dziękuję bardzo! Zajęliśmy się tym.
To samo od tego samego użytkownika