Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@mateuszf92 Dziękuję, działamy już w tej kwestii.
Witam,
dostałam następującą wiadomość:
Dzień dobry. Próbowałem kupić, po raz pierwszy. Niedawno zarejestrowałem się na Allegro. Wyskakuje ten obrazek, proszę przeczytać i wysłać mi swój adres pocztowy.
Zapewne to próba oszustwa,proszę zablokować oszusta,
pozdrawiam,
mirmonia
@mirmonia Dziękuję za zgłoszenie, to konto jest już u nas zablokowane.
Podejrzewam że kupujący wyłudza dane adresowe
Niczego nie podawaj,niczego nie wysyłaj.
@lord1996, masz słuszne przeczucie. Zablokowaliśmy tego użytkownika.
Niczego nie podawaj w nic nie klikaj to oszust
@AndrejM, dziękuję Ci za czujność. Zablokowaliśmy to konto.
Witam, potencjalny oszust Client:103891101
@Adamwrobel358, to konto jest już zablokowane. Dzięki za czujność. 🙂
Właśnie napisały do mnie dwie osoby o podanie maila. Totalnie w biegu się nie zorientowałam, że to oszustwo zanim nie zablokowało mi dostępu do aplikacji bankowej. Co mogę teraz zrobić, żeby nie stracić pieniędzy? Kontaktować się z allegro czy od razu z policją? Podaję użytkowników
Czy wchodziłaś w jakieś linki przez nich podesłane? Jeśli tak to może być kłopot a jeśli tylko podałaś im meila to jeszcze pół biedy .
Właśnie niestety weszłam w link i szłam jak owieczka na rzeź do końca 😞
@polka_95 Allegro Ci nie pomoże w takiej sytuacji. Kontaktuj się z bankiem i z policją.
Tak zrobię, dzięki
@polka_95 bardzo mi przykro, że znalazłaś się w tej sytuacji. Zablokowaliśmy konta tych osób. Bardzo proszę zabezpiecz swoje płatności, przeskanuj urządzenia programem antywirusowym i pozmieniaj hasła. Jeśli doszło do jakiś nieautoryzowanych płatności to bardzo proszę skontaktuj się z bankiem i zgłoś sprawę na policję.
@AndrejM, zablokowaliśmy to konto. 🙂