Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@gg1950 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zachowanie kupującego nie jest podejrzane i podał powód, dla którego rezygnuje z zakupu, dlatego jego konto nie zostanie zablokowane.
Dzień dobry,
Client:105656622
"Witam, Czy te przedmioty są nadal dostępne na sprzedaż Jeśli tak odpowiedz mi na mój e-mail @.....jmarcin709@gmail.com Pozdrawiam!!!"
Z tego co widzę ten adres email już pojawiał się tu wcześniej.
Pozdrawiam.
@ddive, zablokowaliśmy to konto. Dzięki za sygnał. 🙂
Dzięki 🙂
czesc prosze o zblokowanie proby wyludzenia pieniedzy przez konto
Cześć, dostałem taką wiadomość, proszę o zblokowanie prawdopodobnie oszust.
@ultra_studio Dziękuję za sygnał. Na tym koncie doszło do włamania, już je zabezpieczyliśmy.
Dzieńdobry,
Otrzymałam wiadomość o treści jn. od clienta
Witam, Czy ten przedmiot jest jeszcze dostępny na sprzedaż Jeśli tak odpowiedz mi na mój e-mail @..... jmarcin709@gmail.com Pozdrawiam!!!
Ww.mail juz wielokrotnoe przewijał sie w temacie
@pateczek Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry,
Skoro pewne adresy e-mail powtarzają się w tym wątku jako powiązane z kontami podejrzanymi o wyłudzenie danych ( blokowanymi po zgłoszeniu)... Dlaczego właściciel takiego adresu ma wciąż możliwość tworzenia nowych kont klienta ?
@bogusia-m1, dziękuję Ci za zgłoszenie - zablokowaliśmy to konto. 🙂
teraz dzialła pod tym kontem "
i podobnie oferuje zakup
@rudnian To konto również zablokowaliśmy.
ten to ten sam lub inny
Nadal masz to na sprzedaż? Czy cena można negocjować? Wróć do mnie @............... safakulasinka1@gmail.com
@rudnian dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Client:106838070
facetka939
stefka1995
Client:106864159
Client:106853622
zebrałam kilka botów proszących o email
ale jak już tak chcą to podaję im adres ministerstwa cyfryzacji