Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak zatytułowanego maila dostałem przed chwilą.
A ja zadam inne pytanie:
Czy Allegro jest ślepe i nie widzi, że paczka została wczoraj wysłana i znajduje się już w Centrum logistycznym w Lublinie? Okazuje się jednak, że nie widzi. W szczegółach zamówienia ciągle wisi jako "Oczekuje na nadanie".
W takim razie coś Wam się komunikacja z Inpostem pochrzaniła.
Można sprawdzić na śledzeniu. Etykieta oczywiście wygenerowana przez Allegro Lokalnie.
Nr nadania: 660166997422100123779586.
Kiedyś podsyłali mi takie info że 'znaleźliśmy produkt który cię interesuje" ,tylko że to był mój produkt i wyglądało tak jakby mnie sami namawiali abym coś od siebie kupił a przecież to niezgodne z ich regulaminem. Teraz wystarczy przeglądać jakieś produkty z ciekawości i po krótkim czasie dostajesz meila "mamy to czego szukasz" -oczywiście są to wybrane pozycje z stron promowanych o najwyższych cenach na portalu.
He, he. he. Pamiętam te maile. Też je dostawałem, wyłącznie z moimi ofertami. 🙂
Teraz już pamiętam, kochane BOTy.
zastanów się lepiej jakiego maila dostał "kupujący"
Ja zawsze kupującemu wysyłam po sprzedaży na Allegro lokalnie informację o wysyłce towaru z podaniem numeru nadania i linkiem do śledzenia przesyłki. Tak więc z tym raczej nie powinno być problemu. Ale dziękuję za zwrócenie mi uwagi na taką ewentualność.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
No może ktoś z Allegro raczyłby to jakoś ręcznie popchnąć.
Paczka wysłana w piątek, a nadal wisi jako "Oczekuje na nadanie".
Tylko patrzeć, jak Wasz dział bezpieczeństwa zablokuje mi konto za niewysłaną przesyłkę.
A paczka jest już w tej chwili w paczkomacie docelowym gotowa do odbioru.
@MikeTone_45 Twoje konto nie zostanie zablokowane z tego powodu.
Wyjaśniam, dlaczego status tej przesyłki nie zaktualizował się po jej nadaniu, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.