Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@twinpeakks tak , jeśli nadaje poza systemem allegro , przewoźnicy tego wymagają podczas generowania etykiety nadawczej .
Nie. potrzebuje go do wysłania Ci trefnej wiadomości z linkiem, żebyś się próbował zalogować do banku i podał mu na tacy swoje dane. Podaj jego nick to jak mod zobaczy to mu konto zbanuje.
kaliszaneczka-x sprzedający ??? mało prawdopodobne .
Wiem że typ kręci bo nie raz coś wysyłałem i nic takiego nie miało miejsca to jest jakaś kpina
@twinpeakks trudno wyrokować , ale pomogą moderatorzy @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A to jakiś nowy sposób na oszustwo?🤔 Kupujący nie potrzebuje.
@twinpeakks jaka forma przesyłki i koszt ??
typ mi wysłał przed chwilką info że paczka już poszła kurier impost to ja go prosże o numer nadania przesyłki i cisza
Kurier impost paczka już poszła to mi napisał w sms przed chwilką
typ sobie jaja robi
Przesyłka kurierska przedpłata 13 z ja mu to wszystko zapłaciłem
Czarno to widże najwyżej wtopię 500 zł
@twinpeakks nie wtopisz , jesteś chroniony jako klient . Jeśli to nie była przesyłka dedykowana przez allegro to rzeczywiście manager paczek Inpost odrzuca szyfrowane maile przydzielone do transakcji
@twinpeakks Zakupiłeś i opłaciłeś zakup przez allegro?
Jeśli tak to nie widzę powodów do obaw - nie wiemy gdzie sprzedający generuje list przewozowy - niekiedy wymagany jest mail odbiorcy - allegro udostępnia chyba jedynie szyfrowanego maila który nie zawsze przejdzie przez system.
Tak czy inaczej zawsze warto zachować czujność (:
Ja już z tego nic nie rozumiem i nie ufam sprzedającemu w ani jedno słowo skoro ,ściemniał że nie dostał przelewu jak przelew Payu dochodzi w kilka minut po czym pojawia się komunikat że Płatność zakończona , może się mylę nie wiem , może niepotrzebnie Panikuje , ale to jest wszystko irytujące jak coś kupisz za pobraniem to zaraz szybko wysyłają , jak przelejesz pieniądze na przód to musisz się prosić by łaskawie raczył ci wysłać
@twinpeakks Możliwe, że sprzedający ma nieaktywne wypłaty PAYU.
Nie musisz się martwić - jeśli płaciłeś przez allegro jesteś chroniony - jeśli nie otrzymasz przesyłki to dostaniesz zwrot pieniędzy.
Poczekajmy aż któryś z moderatorów przyjrzy się sprawie.
Ok spoko dzięki wielkie za wszystkie maile , może faktycznie nie będzie tak żle dzięki koledzy uspokoiliście mnie troszeczkę może dlatego tyle obaw no nic poczekamy zobaczymy
@twinpeakks dobrze , że jesteś czujny , ale panika w tej sytuacji moim zdaniem nie jest potrzebna . Nawet jeśli podeśle Ci na maila złośliwą wiadomość to nic się nie stanie jak nie będziesz klikał w umieszczone w niej linki . Kasy nie stracisz , ostatecznie otrzymasz rekompensatę z POK .