Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
No bez żartów nie ma tam podstawowych funkcji i nawet to obcinacie? W czym to szkodziło?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki Możesz doprecyzować w którym miejscu widoczna była ta liczba?
Zawsze szukałam przez główne i wtedy było widać ile osób kupiło ofertę. Teraz nawet jak jest widoczna na głównym to już tego nie ma. I nie mylę się na pewno, bo jakiś czas temu był w tym błąd i licznik zamiast pokazywać liczbę kupujących pokazywał sprzedanych przedmiotów i sama zakładałam temat o naprawę. O dziwo nawet było to poprawione szybko. A takich rzeczy się tu nie zapomina...
@AnnaG-Antyki Tym razem nie jest to błąd. Zmiana ma związek z rozwijaniem widoku produktowego w wynikach wyszukiwania. Liczba kupujących jest widoczna w ofertach z allegro.pl powiązanych z Katalogiem produktów.
Czyli zlikwidowaliście ostatnia rzecz, która dawała jakiekolwiek pojecie o jakości sprzedawcy z lokalnego. Nic dziwnego, ze nikt tam już nic nie kupuje... Tak z ciekawości po co było w ogóle bawić się w całe zakładanie lokalnego? To miała być firma zabawka jakieś Pani lub dziecka szefa czy o co chodzi?
@AnnaG-Antyki "W czym to szkodziło?"
Kiedyś nie szkodziło, teraz prawdopodobnie szkodzi bo niewielu klientów zagląda na Lokalnie, więc usunięto liczniki żeby niepotrzebnie nie irytować sprzedających.
Takie jest moje zdanie nawet ja sam nie pamiętam kiedy ostatni raz zaglądałem na lokalnie. Tam zaglądają najczęściej oszuści po to żeby kopiować oferty i żeby wystawiać te oferty potem z fałszywymi linkami.
Ej no nie przesadzajmy. Oprócz oszustów jeszcze ja tam wystawiam 🙂