Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co jest z tym starym formularzem !? pierwszą ofertę ładnie i pięknie wystawiłem chcę następną a tu lipa odrzuca zdjęcia i miele wszystko długo i tak drugi dzień a nie chcę wystawiać na nowym lokalnym bo wygląda słabo delikatnie mówiąc jakoś tak jak serwis nisko budżetowy i jakiś taki okrojony z funkcji tak mi się wydaje .Ja osobiście omijam oferty z allegro lokalnie i jak się domyślam wiele osób tak robi przeglądając tak na szybkiego kilka stron aukcji,
@yetting Cześć. 🙂 Na bieżąco przekazuję do zespołu zajmującego się usprawnieniem nowego formularza wystawiania feedbacki od użytkowników, zatem wielkie dzięki za Twoją wiadomość. 🙂
Jeśli chodzi o odrzucone zdjęcie, to jaki ma rozmiar i format?
jak pisałem mam problem ze starym formularzem allegro a nie z nowym allegro lokalnie ,allegro lokalnie działa i nie odrzuca zdjęć tych samych co na starym formularzu allegro odrzuca i co zabawne na starym formularzu allegro pierwsza oferta wgrała się 2900x2100 zaokrąglając druga już nie więc zmniejszyłem do 1300x1000 zaokrąglając i też odrzuca ale między czasie jak czekałem na odpowiedź ,pisałem o pomoc bezpośrednio do allegro też odrzuca moje meile i wyskakuje napis " nastąpił błąd pracujemy nad jego rozwiązaniem " i takie komunikaty wyskakują mi od wczoraj tak że nie wiem o co chodzi dosłownie klops !? jeśli pierwszą ofertę wgrało bez problemu to rozmiar i format nie powinien sprawiać problemu chyba
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_notjak pisałem mam problem ze starym formularzem allegro a nie z nowym allegro lokalnie ,allegro lokalnie działa i nie odrzuca zdjęć tych samych co na starym formularzu allegro odrzuca i co zabawne na starym formularzu allegro pierwsza oferta wgrała się 2900x2100 zaokrąglając druga już nie więc zmniejszyłem do 1300x1000 zaokrąglając i też odrzuca ale między czasie jak czekałem na odpowiedź ,pisałem o pomoc bezpośrednio do allegro też odrzuca moje meile i wyskakuje napis " nastąpił błąd pracujemy nad jego rozwiązaniem " i takie komunikaty wyskakują mi od wczoraj tak że nie wiem o co chodzi dosłownie klops !? jeśli pierwszą ofertę wgrało bez problemu to rozmiar i format nie powinien sprawiać problemu chyba@_HolaOla_
@yetting Zamieściłeś swój wątek na forum dotyczącym Allegro Lokalnie, stąd moje wątpliwości. Na Allegro zdjęcie musi spełniać określone wymagania:
Jeśli pojawia się tyle błędów, nawet na stronie kontaktowej, to sprawdź, czy to nie wina Twojej przeglądarki (czy jest aktualna, czy nie ma na niej zbyt wiele plików tymczasowych).
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ pierwszą aukcję wystawiłem bez problemu i jest git i zabrałem się do wystawienia drugiej oferty ,wszystko na starym formularzu ALLEGRO po wielu nie udanych próbach nie udało mi się wystawić drugiej oferty, więc spróbowałem wgrać ofertę ze zdjęciem TYM SAMYM co w pierwszej ofercie i dalej odrzuca zdjęcia,więc jeśli to SAMO ZDJĘCIE w pierwszej ofercie dało się wgrać to DLACZEGO TO SAMO ZDJĘCIE nie chce się wgrać w DRUGIEJ ofercie na sprzedaż a druga sprawa jak pisałem wyżej pisząc bezpośrednio do ALLEGRO na meila o ten PROBLEM też odrzuca moje pismo i wyskakuje napis NASTĄPIŁ BŁĄD PRACUJEMY NAD JEGO ROZWIĄZANIEM więc o co chodzi jakie piksele jeśli nie mogę wysłać nawet wiadomości pisemnej do ALLEGRO a jakimś cudem mogę pisać na gadaneallegro może to weźmiesz pod uwagę ?w moim problemnie
@yetting Rozumiem, że jest to dla Ciebie frustrująca sytuacja, ale nikt inny nie zgłaszał podobnych problemów, dlatego spróbuj — zgodnie z moją wcześniejszą sugestią — wyczyścić pliki cookies w przeglądarce.
Jeśli to nie rozwiąże problemu, to prześlij mi zrzuty ekranu kolejno wykonywanych czynności, a także zdjęcie, które chcesz dodać do oferty. 🙂
to było pierwsze co zrobiłem wczoraj i nic nie pomogło a nawet fakt że pierwsza oferta się wgrała bez problemu to co nagle pojawiło się milion ciasteczek z ALLEGRO dzisiaj też czyściłem dla czystego sumienia już nie wiem o co chodzi wystawiam od 13 lat na allegro
@yetting Prześlij mi wszystkie zrzuty ekranu z formularza wystawiania łącznie ze zdjęciem, które chcesz dodać do oferty.
@yetting Dziękuję, ale potrzebuję zrzutów całego formularza, łącznie z datą, godziną oraz paskiem URL. Dodatkowo spróbuj wystawić ofertę jeszcze raz, ale z przeglądarki Chrome.
@yetting Dziękuję. Przekazuję to do Działu Technicznego, wrócę do Ciebie z odpowiedzią
sorki pierwszy raz w życiu to robię tak że chyba to?
@yetting Tak, zrzuty są dobre, dzięki wielkie. Przekazałam je do sprawdzenia przez Dział Techniczny. Mam nadzieję, że ta sprawa szybko się wyjaśni. 🙂
@yetting Sprawdziliśmy grafikę z załącznika i udało się ją dodać do oferty bez problemu.
Czy mogę prosić o zrzut ekranu całej strony, ale z paskiem adresowym? Jest to o tyle istotne, że tam pojawia się numer oferty (szkicu) i będzie to pomocne dla sprawdzenia logów tej konkretnej próby wystawienia.
@yetting Tak, dziękuję. Przekazałam zrzut do Działu Technicznego.
@yetting Wracam w sprawie zrzutu. Wykonaj go proszę raz jeszcze, ale bez przycinania czegokolwiek. Koniecznie musi być widoczny pasek adresowy przeglądarki.