Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:101113493 Z tego co widzę, Twoje konto jest zablokowane i zostały Ci nałożone ograniczenia.
Takie kwestie możemy wyjaśniać jedynie w prywatnej korespondencji mailowej, dlatego skontaktuj się proszę przez formularz.
Jakoś weryfikujecie osoby do zablokowania, czy kręcicie kołem? Macie numer paczki, macie status paczki. Na pewno macie wgląd w rozmowę z kupującym gdzie potwierdził odbiór. Macie opłaconą prowizję. W którym miejscu pojawiły się pobudki do zablokowania mi konta?
@Client:101113493 Ja niestety nie znam odpowiedzi na te pytania i nie mogę Ci pomóc na forum. Przykro mi. Zachęcam Cię do kontaktu przez formularz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ pozwolę sobie skonsultować sprawę z UOKiK co myślą o bezpodstawnym przetrzymywaniu środków pieniężnych.
@Client:101113493 Nie przetrzymujemy Twoich pieniędzy. Nie możesz ich wypłacić ze względu na blokadę na Twoim koncie.
Wyjaśnij ją a wypłata będzie możliwa.
@N_Nitka28 Chyba że bezpieka powie, że nie odblokują - wtedy nie będzie możliwa 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czekam aż mi napiszecie maila w tej sprawie. I się doczekać nie mogę bo nie mam ani pieniędzy ani podanej przyczyny zablokowania konta. Jak już swoje wyjaśniłem i teraz wasza kolej na wyjaśnienia!
@Client:101113493 Dobrze. Teraz poczekaj na odpowiedź.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Najlepsze, że przedmiot się sprzedał o 21:36, a wy o 23:36 zablokowaliscie mi konto xD przecież to jest komedia... Za duża kwota wpadła by przepuścić możliwość obracania cudzymi pieniędzmi, co?
Jak długo będę czekał na tego maila?
Ja jak mi zablokowali kiedyś konto, czekałem ok 10 lat.
.