anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wypłacić własnych pieniędzy?

Lojtek25
#7 Wielbiciel#

Trwa weryfikacja konta bankowego,  jestem na allegro od 21 lat,  nigdy nie było problemu.  Teraz nie mogę wypłacić pieniędzy które zarobiłem na sprzedaży.  Zrobiłem przelew na złotówkę tak jak było w zaleceniach i właśnie mi to wróciło na konto.  Teraz od początku? Chyba lekka przeginka,  ja potrzebuję tych pieniędzy.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Tak niestety działa Allegro. Przyzwoitość nakazywała by danie jakiegoś czasu na ponowną weryfikację przed blokadą. Niestety ten portal od wejścia na giełdę nie zna już takiego słowa. Ja miałam ponowną weryfikacje z rok wcześniej, a potem i tak zablokowali bo chcieli jeszcze raz dowód.  W każdym razie ponowna weryfikacja jest zgodna z prawem, nic na to nie poradzisz. Weryfikujesz i wypłacasz lub nie weryfikujesz i zamykasz konto (wtedy też powinni wypłacić ale to trwa jeszcze dłużej).

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Lojtek25. Weryfikacja konta do wypłat może potrwać od 3 dni 5 dni roboczych. Jeśli po tym czasie konto nie zostanie zweryfikowane, to proszę, podeślij potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego przez formularz.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów