anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego w aplikacji Allegro lokalnie brak zakładki sprzedane przedmioty ????

La-Promocja
#7 Wielbiciel#

Dlaczego w aplikacji Allegro lokalnie brak zakładki sprzedane przedmioty ???? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Crow_Empire
#13 Ambasador#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@La-Promocja Z poziomu konta firmowego nie wystawisz ofert na Allegro Lokalnie, dlatego zakładka nie jest dostępna. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

La-Promocja
#7 Wielbiciel#

Nie o to chodzi

Nie chce wystawić oferty tylko sprawdzić co się sprzedało a co za tym idzie sprawdzić czy kupujący nie odpadł informacji do zakupu 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@La-Promocja Nie masz żadnych aktywnych ogłoszeń.  Jak już wspomniałam, obecni nie ma możliwości, by sprzedawać na Lokalnie, posiadając konto firmowe. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

La-Promocja
#7 Wielbiciel#

Chce sprawdzić co sprzedałem nie chce wystawić żadnej oferty a wystawionych mam ponad 200 ofert nie wiem skąd pani bierze te odpowiedzi 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@La-Promocja Informacje biorę z systemu. Wyjaśniłam już, że z poziomu konta firmowego nie możesz sprzedawać na Lokalnie, zatem nie ma możliwości, abyś miał wystawione tam ogłoszenia. Jeśli twierdzisz, że jest inaczej, to proszę, wskaż mi przykładową ofertę z Lokalnie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

La-Promocja
#7 Wielbiciel#

Ale ja już pisałem, że tu nie chodzi o oferty i ich wystawienie chodzi o zakładkę zamówienia o przedmioty sprzedane nie od wczoraj używam tej aplikacji i zawsze była zakładka moje konto ,sprzedaż i w końcu zamówienia od kilku dni tego nie ma są dwie aplikacje do Allegro właściwie to nie wiem po co ,ale to swoją drogą jedna do kupowania a  druga teraz no właśnie po co ta druga jest 

oznacz moderatorów