Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego w aplikacji Allegro lokalnie brak zakładki sprzedane przedmioty ???? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@La-Promocja Z poziomu konta firmowego nie wystawisz ofert na Allegro Lokalnie, dlatego zakładka nie jest dostępna.
Nie o to chodzi
Nie chce wystawić oferty tylko sprawdzić co się sprzedało a co za tym idzie sprawdzić czy kupujący nie odpadł informacji do zakupu
@La-Promocja Nie masz żadnych aktywnych ogłoszeń. Jak już wspomniałam, obecni nie ma możliwości, by sprzedawać na Lokalnie, posiadając konto firmowe.
Chce sprawdzić co sprzedałem nie chce wystawić żadnej oferty a wystawionych mam ponad 200 ofert nie wiem skąd pani bierze te odpowiedzi
@La-Promocja Informacje biorę z systemu. Wyjaśniłam już, że z poziomu konta firmowego nie możesz sprzedawać na Lokalnie, zatem nie ma możliwości, abyś miał wystawione tam ogłoszenia. Jeśli twierdzisz, że jest inaczej, to proszę, wskaż mi przykładową ofertę z Lokalnie.
Ale ja już pisałem, że tu nie chodzi o oferty i ich wystawienie chodzi o zakładkę zamówienia o przedmioty sprzedane nie od wczoraj używam tej aplikacji i zawsze była zakładka moje konto ,sprzedaż i w końcu zamówienia od kilku dni tego nie ma są dwie aplikacje do Allegro właściwie to nie wiem po co ,ale to swoją drogą jedna do kupowania a druga teraz no właśnie po co ta druga jest