Dzień dobry, w tytule wiadomości widać, że obraz można wystawić, jako "Nowy"
Pytanie moje - Dlaczego rysunek nie może być "Nowy", tylko "W bardzo dobrym stanie", czyli nie "Nowy".
Uważam to za wielką niesprawiedliwość.
Pozdrawiam,
Jerzy.
@fish4994 Doprecyzuj gdzie widzisz informację "W bardzo dobrym stanie". W formularzu wystawiania dla tej kategorii są dostępne opcje wskazane na zrzucie:
Dzień dobry, przywołałem w tytule przykład, który ma w ramacj kategorii opcję "Nowy"
Ja zapytałem o "Rysunek", który jest w kategorii " Kolekcje i sztuka>Sztuka>Rysunek".
Może źle to napisałem, mało czytelnie, więc proszę o ponowną odpowiedź.
Pozdrawiam, Jerzy 🙂
@fish4994 Kategorie na Allegro Lokalnie są powiązane z kategoriami na Allegro.pl - tam również w kategorii "rysunek" nie ma stanu "nowy", ponieważ jest to podkategoria do "kolekcje i sztuka", w której również nie udostępniamy parametru "nowy" - z kilku powodów, ponieważ ta kategoria ma charakter kolekcjonerski oraz nie wymagamy w niej połączenia oferty z katalogiem produktów Allegro.
Dziękuję za udział w wyjaśnieniu problemu, ale wobec tego, jak poinformować ewentualnego nabywcę, że oferuję mu produkt nowy, ręcznie rysowany?
W jakiej kategorii umieścić ofertę na sprzedaż "nowego" rysunku - mojego autorstwa, jako ręcznie rysowany?
@fish4994 Skonsultuję tę kwestię i wrócę tutaj z odpowiedzią.