Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dokładniej to było coś koło tego: "albo możemy ci zablokować możliwość sprzedaży na allegro..."
Tylko ja na allegro już nie wystawiam nic w ogóle i zamierzam omijać jeśli się tylko da, główny serwis
Sprzedaje tylko na allegro lokalnie i mam nadzieję że tam żaden rating z głównego allegro się nie liczy i nikt nie zamierza mnie blokować.
Najkrocej, nie zamierzam zabijać się o jakieś punkty, zamierzam być zwyczajnie uczciwy i robić to minimum co do mnie należy
Chyba ze masz jakieś dyskusję i wypłaty z ALlegro Protect to wówczas mogą Ci zablokować konto.
Żadnych nie mam i nie będę miał. Nie zamierzam. Wszystko finansowo zwracam jak coś nie tak.... jestem 100% uczciwy
Wypłaty z allegro protect miałem na mysli
@inqubi "Sprzedaje tylko na allegro lokalnie i mam nadzieję że tam żaden rating z głównego allegro się nie liczy i nikt nie zamierza mnie blokować."
Mylisz się zarówno Allegro jak i Allegro Lokalne jest wspólnie rozliczane przez Allegro Finanse.
Swoje płatności sprawdzisz własnie w zakładkach Allegro zwykłego, natomiast Lokalne nie ma osobnej księgowości i na Lokalnym nie zobaczysz zaległości ani ratingu, punktacji.
Patrzyłeś dokładnie na nadawcę maila ? Bo jest dosyć duży wysyp fałszywych wiadomości. Po drugie jak nie masz działalności gospodarczej, to nawet gdyś chciał to nie wystawisz aukcji w głównym serwisie Allegro.
Wystawię. Prywatny user też może
Każdy może wystawiać na głównym allegro .
Jakim cudem ? To z regulaminu Allegro : Jeśli masz zwykłe konto lub niezweryfikowane konto firmowe, przekierujemy Cię do wystawiania na Allegro Lokalnie. Chyba że masz firmę, to wtedy tak.
Da się, wystarczy kliknąć wWystaw przez dotychczasowy formularz' tak jak na zrzucie.