anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie znajduje się moja nieodebrana przesyłka?

MAMY ROZWIĄZANIE!
levco
#8 Zapaleniec#

Sprzedałem przedmiot na alokalnie, kupujący nie zdążył odebrać, u mnie status paczki to: wróciła do nadawcy i nic poza tym. Na śledzeniu przesyłki mam: przesyłka została zwrócona do nadawcy. Zwrot został wykonany 20 stycznia - chyba do tej pory powinienem dostać jakieś powiadomienie gdzie mam odebrać ten zwrot? Kupujący chce jeszcze raz zapłacić za przesyłkę i odebrać towar, ale nie mam jak mu odesłać jeszcze raz paczki, bo nie wiem gdzie jest. Jak to wygląda, ile czasu trzeba czekać na zwrot, będzie jakieś powiadomienie? Odbiór w tym samym punkcie co nadanie?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
Client:44052296
#21 Demiurg#

@levco tak nieodebrane paczki wracają w miejsce nadania. Powinna być wiadomość z kodem odbioru jak to jest punkt. Dopiero potem jak nie odbierzesz zostają przekazane do magazynu nieodebranych.

oznacz moderatorów
levco
#8 Zapaleniec#

ok, to jeszcze poczekam do piątku....  

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@levco A co to za przewoźnik? Bo to sytuacja z InPost nie wiem jak jest z AOB

oznacz moderatorów
levco
#8 Zapaleniec#

nadanie było w allegro one box

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@levco Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi. Zweryfikuję to z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
levco
#8 Zapaleniec#

Proszę oto numer   A001IXNGM1

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@levco Dzięki! Nasz doradca skontaktuje się z Tobą w tej sprawie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
levco
#8 Zapaleniec#

Ok, sytuacja opanowana - paczka zaginęła i tylko dzięki pomocy tu na forum udało się ją odzyskać - kurier dostarczył zwrot do domu (a nie do punktu nadania). Tak, że dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

🤗

oznacz moderatorów