Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot na alokalnie, kupujący nie zdążył odebrać, u mnie status paczki to: wróciła do nadawcy i nic poza tym. Na śledzeniu przesyłki mam: przesyłka została zwrócona do nadawcy. Zwrot został wykonany 20 stycznia - chyba do tej pory powinienem dostać jakieś powiadomienie gdzie mam odebrać ten zwrot? Kupujący chce jeszcze raz zapłacić za przesyłkę i odebrać towar, ale nie mam jak mu odesłać jeszcze raz paczki, bo nie wiem gdzie jest. Jak to wygląda, ile czasu trzeba czekać na zwrot, będzie jakieś powiadomienie? Odbiór w tym samym punkcie co nadanie?
@levco tak nieodebrane paczki wracają w miejsce nadania. Powinna być wiadomość z kodem odbioru jak to jest punkt. Dopiero potem jak nie odbierzesz zostają przekazane do magazynu nieodebranych.
ok, to jeszcze poczekam do piątku....
@levco A co to za przewoźnik? Bo to sytuacja z InPost nie wiem jak jest z AOB
nadanie było w allegro one box
@levco Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi. Zweryfikuję to z odpowiednim zespołem.
Proszę oto numer A001IXNGM1
@levco Dzięki! Nasz doradca skontaktuje się z Tobą w tej sprawie.
Ok, sytuacja opanowana - paczka zaginęła i tylko dzięki pomocy tu na forum udało się ją odzyskać - kurier dostarczył zwrot do domu (a nie do punktu nadania). Tak, że dziękuję za pomoc 🙂
🤗