Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jak w tytule ile coś takiego trwa?
Dzisiaj mija 5 dzień a wypłaty Payu są wstrzymane.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@edos_2007 kiedy dokładnie przesłałeś dokumenty do weryfikacji?
_HolaOla_ - w sobotę wieczorem
@edos_2007 standardowo weryfikacja w PayU trwa do 3 dni roboczych, więc niestety nie mogę jeszcze interweniować, bo to jeszcze zbyt szybko. Jeśli do weekendu nic się nie zmieni, daj proszę tutaj znać ponownie i wówczas będziemy działać.
_HolaOla_dobrze aż tak bardzo mi się nie spieszy. Odezwę się pod koniec przyszłego tygodnia.
_HolaOla_ - Dzisiaj mija 13 dzień i nadal nic. Nadal trwa weryfikacja. cyt" Nasz zespół weryfikuje teraz Twoje dane".
@edos_2007 nie trzeba było mówić, że się nie spieszy 😁
KOGIEL_T - a jakie to ma znaczenie?. Przecież weryfikacja idzie przez Payu a nie przez Allegro. Stan konta do wypłaty mam 0 na szczęście. Zawsze jest druga opcja - zamknąć konto i otworzyć nowe. Na nowym około 3 lat jest spokój ze śmieszną weryfikacją. Dla mnie jest to totalna porażka bo przecież wystarczy przelew na 1,01 zł. i mają wszystkie dane.
_HolaOla_ - Dzisiaj mija 13 dzień i nadal nic. Nadal trwa weryfikacja. cyt" Nasz zespół weryfikuje teraz Twoje dane".
@edos_2007 TERAZ, to "nasz zespół" wybiera się do łóżka spać😉, zapytaj w poniedziałek
Od tych pięciu dni odejmij dni wolne od pracy plus dni przygotowań do świąt i do sylwestra.
Pewnie wyjdzie ci że jeszcze ze cztery dni poczekasz, przypomnij się po Święcie 3-Króli 😇
br. - być może aż tak mi się nie spieszy