Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak długo możliwa jest edycja treści oferty przez sprzedającego, w którym dokładnie momencie przestaje być to możliwe? Czy sprzedający może edytować treść oferty po zakupie? Jeśli tak to które?
@Client:99221371 Cześć. 🙂 To zależy od rodzaju ogłoszenia. Dodatkowo jeśli w licytacji pojawiły się już oferty kupna, to również jej nie edytujesz, bo nie możesz zmieniać opisów trwających ofert.
Wszystko dokładnie opisujemy w tym artykule: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-oferty-przez-formularz/jak-zmienic-szczegoly-...
@ko_alka Dzięki. Ja do tej pory nic nie wystawiałem i pytam o to jako kupujący. Chciałbym wiedzieć czy w sytuacji w której przysłano mi inny przedmiot niż ten który chciałem sprzedawca ma możliwość zmienienia szczegółów oferty tak aby po fakcie upozorować to na "mój błąd".
Na tyle na ile rozumiem ten artykuł, sprzadawca ma możliwość zmieniania tytułu, opisu i parametrów również po sprzedaży. Nie jest dla mnie jasne z artykułu czy ma po sprzedaży możliwość zmiany / dodania zdjęcia. Tak czy inaczej, na wypadek opisanej przeze mnie sytuacji, czy przechowujecie dane o tym jak wyglądała oferta przed jej edycją / przed sprzedażą?
@Client:99221371 sprzedający ma możliwość edycji oferty, ale nie może upozorować sytuacji, w której otrzymałeś przedmiot inny niż ten, który zakupiłeś. Jeśli by to zrobił powinieneś rozpocząć z nim dyskusję i poczekać, aż przedstawi swoje stanowisko, a jeśli tego nie zrobi będziesz miał prawo złożyć wniosek o rekompensatę do Allegro Protect.
To nie tak. Napiszę Ci jak jest na Allegro zwykłym (na lokalnie się nie znam). Jak coś kupisz to sprzedający może zmienić owszem wiele rzeczy ale jak wejdziesz w link z poziomu swoich zamówień to wyświetli się oferta z momentu dokonania zakupu. Nie ma tutaj żadnego zagrożenia.
@Client:99221371 to ja Ci napiszę prościej, jak kupisz i klikniesz link z zakładki kupione to masz widok oferty z dnia i godziny zakupu, nawet jak edytuje ją po Twoim zakupie to i tak widzisz opis z momentu zakupu 🙂