Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dostałem taki komunikat. Jak to naprawić??
@Client:116639407 zdjęcia nie widzimy, czy to przypadkiem nie ban za naruszenia, zniknie po 30 dniach jak będziesz grzeczny 😄
Tak naruszyłem podobno regulamin przypadkiem. I co 30 dni trzeba czekać
To jak chcesz odblokować, trzeba czekać.
Bez uszczerbku dla ust. 2 i 5 powyżej, każdego dnia Programu Allegro dokonuje kwalifikacji szczegółowej, w ramach której badana jest liczba naruszeń Regulaminu Serwisu, których skutkiem było usunięcie Ogłoszenia lub Ogłoszeń Sprzedającego w okresie 30 dni poprzedzających dzień oceny. W przypadku, w którym liczba naruszeń w ww. okresie jest większa niż pięć, Ogłoszenia Sprzedającego nie będa oznaczane ikoną “Smart!” przez okres 30 dni liczonych od daty nałożenia pierwszej sankcji w ww. okresie.
Dzięki to czekam
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Zablokowana sprzedaż Smart lokalnie minoł miesiąc i nic jak to naprawić
@Client:116639407 poczekaj proszę na odpowiedź w wiadomości e-mail. Przykro mi, ale nie mogę zdjąć tej blokady.
Jak długo czeka się na e-meil z odpowiedzią
@Client:116639407 to zależy. Doradcy odpowiadają w kolejności zgłoszeń, więc muszę poprosić Cię o cierpliwość.
Witam czekam już 2 miesiące i konto Smart lokalnie mam zablokowane. Proszę o o pomoc dlaczego taka sytuacja i jak długo jeszcze trzeba czekać
@Client:116639407 Ten dział bezpieki ma ludzi w głębokim poważaniu, oni są jak KGB poza wszelką kontrolą.
@Client:116639407 Czy możesz wskazać numer zgłoszenia mailowego?