@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Aukcje za które Allegro nalicza mi opłaty już dawno są zakończone. Już kilkukrotnie zwracałem na to uwagę ale bez żadnego skutku. Wciąż otrzymuję wezwania windykacyjne. Trochę jest to męczące, a jako tak duży portal sprzedażowy powinno to zweryfikować i zmienić na poprawne.
Kwestie opłat nie wyjaśnimy na publicznym forum, zwłaszcza tych, które dotyczą Twojego konta. Skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy, a ja nadam sprawie priorytet.
Proszę o przesłanie linku do rozmowy z moderatorem. Formularz kontaktowy wymaga odniesienia do konkretnej aukcji a tych o które chodzi już nie ma.
@gdvorek czy to będzie priorytet , czy nie nie ma żadnego znaczenia, to nic nie zmieni , doskonale o tym wiesz jak wasi doradcy zajmują się zgłoszeniami, nie będę ci pisał, poczytaj sobie wątki , a może 2026 będzie przełomem i coś się zmieni
Kontaktując się przez formularz kontaktowy, po wyborze opcji "sprzedaje" pole "Zamówienie, którego dotyczy problem" jest opcjonalnie, więc nie wymagamy jego wskazania.
Również Tobie życzę takiego przełomu i większego optymizmu.