anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zweryfikować sprzedawane przedmioty?

kierowiec
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Aukcje za które Allegro nalicza mi opłaty już dawno są zakończone. Już kilkukrotnie zwracałem na to uwagę ale bez żadnego skutku. Wciąż otrzymuję wezwania windykacyjne. Trochę jest to męczące, a jako tak duży portal sprzedażowy powinno  to zweryfikować i zmienić na poprawne.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kierowiec 

Kwestie opłat nie wyjaśnimy na publicznym forum, zwłaszcza tych, które dotyczą Twojego konta. Skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy, a ja nadam sprawie priorytet.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kierowiec
#7 Wielbiciel

Proszę o przesłanie linku do rozmowy z moderatorem.  Formularz kontaktowy wymaga odniesienia do konkretnej aukcji a tych o które chodzi już nie ma.

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@gdvorek  czy to będzie priorytet , czy nie  nie ma żadnego znaczenia, to nic nie zmieni , doskonale o tym wiesz jak wasi doradcy zajmują się zgłoszeniami, nie będę ci pisał, poczytaj sobie wątki , a może 2026 będzie przełomem i coś się zmieni 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kierowiec 

Kontaktując się przez formularz kontaktowy, po wyborze opcji "sprzedaje" pole "Zamówienie, którego dotyczy problem" jest opcjonalnie, więc nie wymagamy jego wskazania.

@Agent555 

Również Tobie życzę takiego przełomu i większego optymizmu. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów