anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licytacja - brak wplat

Client:40727775
#1 Nowicjusz

Po raz drugi moja licytacje wygrywa ta sama osoba z którą nie ma kontaktu, nie odpisuje na wiadomości oraz nie ma zamiaru zapłacić. Czy naprawdę nie ma możliwości aby blokować osoby które marnują czas innym użytkownikom? Przecież to nie poważne.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:40727775 Ile czasu minęło od zakupu? 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:40727775
#1 Nowicjusz

Pierwsza licytacja oferty: c8a9adc3-b701-4d8b-9fb9-013798f736e9

Została wygrana przez tą osobę 11 Grudnia. Została podjęta próba kontaktu poprzez wiadomość z prośbą o potwierdzenie zakupu i wpłate kolejnego dnia 12.12. Pozostała bez odpowiedzi do tej pory, wystawiłam ponownie na licytacje ten przedmiot i ku mojemu zdziwieniu znów wygrała ja ta sama osoba. Jestem przekonana że znów nie będzie ani kontaktu ani wpłaty. 

Dlaczego nie można po prostu wprowadzić czarnej listy?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:40727775 tylko kup teraz z nadaniem paczki inne opcje są nieopłacalne i potem się cyrk robi 

oznacz moderatorów

nat_not

@Client:40727775 Nie możemy bazować jedynie na przypuszczeniach. Klient ma 72 godziny na opłacenie licytacji. Ten czas jeszcze nie minął. Jeśli faktycznie kupujący ponownie nie opłaci zamówienia w regulaminowym czasie, daj nam znać. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nat_not ten mój pomysł co zgłaszałem do allegro odnośnie wygranych nieopłaconych licytacji i wysyłanie przez platformę wiadomości do kolejnej osoby z licytatorów jak poprzedni nie opłaci to widzę że do otchłani trafił?

oznacz moderatorów