Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem kilka rzeczy, do wszystkich prócz jednej wygenerowałem bez problemu etykiety.
Po kliknięciu w PRZYGOTUJ PACZKĘ DO NADANIA, pojawia się górny pasek i tło... i to wszystko. Próbowałem na różnych przeglądarkach i na telefonie wszędzie to samo.
Nie pierwszy raz sprzedaje coś na allegro lokalnie i nigdy nie miałam problemu z generowaniem etykiety Inpost. Kiedy klikam w "Przygotuj paczkę do nadania" nic mi się nie wyświetla, nic nie ładuje i tak już drugi dzień. Co mogę z tym zrobić?
Mam dokładnie ten sam problem. Sprawdzałem różne przeglądarki, bez rezultatu. Sprawdzone także na Androidzie, biały ekran.
U mnie również nie działa
U mnie to samo, na 2 rożnych laptopach, na tel też. Dziwne że nikt wiecej nie podnosi tematu.
U mnie też tak samo.
Ten sam problem, sekcja do tworzenia etykiet inpost się nie ładuje.
Przeglądarki: Chromium i Chrome
Ten sam problem jest u mnie. Najbliższa rozmowa z konsultantem w środę. Nie będę tyle czekał. Może ktoś rozwiąże tą sprawę. Kupujący chcę jak najszybciej otrzymać swoją przesyłkę a tu problem z generowaniem etykiety. POMOCY.
Wszyscy mają ten problem, sprawa podobno zgłoszona do działu technicznego i mają się tym zająć... zobaczymy
Podobno google robi z mapami. Niby naruszają jakieś standardy a możliwe że chodzi o hajs
Dopiszę się do listy. Też mam ten sam problem.
Problem nadal trwa... Ktoś coś 😊
Mam to samo. Chyba sam wykupie za 13.99zl przesyłke w Inposcie bo ile kupujacy moze czekac.
Problem nadal nie ustąpił, czy ktoś coś wie kiedy zniknie
Mam to samo, muszę szybko nadać przesyłkę, a tu lipa. Zgłosiłem do Allegro, jak na razie cisza.
Jeżeli Allegro nie usunie tego szybko, to użytkownicy powinni mieć roszczenie do Allegro, bo nie mogą wysłać paczek. Ja paczki będę wysyłał na swój koszt, a potem poproszę Allegro o zwrot różnicy.
Napisałem pytanie czy będą wyrównywać za generowanie etykiety poza allegro.
Daj znać jak Ci odpiszą
taaa bedą xD jakiś kolo z nikiem xyz cały czas do tego namawia pod każdym tego typu tematem. Nikt nikomu nic nie zwróci. To że wyślesz z własnej inicjatywy to Twoja wola i do tego allegro nic nie ma. Równie dobrze mogą odpisać że trzebabyło czekać jak usługa zacznie działać.