Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, miałam kilka wiadomości od zainteresowanych kupujących. Od razu udzieliłam odpowiedzi ale wyglada na to że moje wiadomości nie są doręczane - cały czas widnieje przy nich jeden ptaszek - przy doręczeniu poajawiają się dwa ptaszki, przy przeczytaniu zmieniają kolor na niebieski.
Dlaczego tak się dzieje? Proszę o pomoc i rozwiązanie problemu.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam.
Być może coś się ostatnio zmieniło, ale na Lokalnie nigdy nie widziałem "niebieskich ptaszków".
Jak wysyłam wiadomość to jest jeden szary i gdy zostanie odczytany, to zmienia się w dwa zielone (a przynajmniej one zielone są dla mnie). Nigdy nie widziałem dwóch szarych. Jeśli z jakiegoś powodu system Allegro zablokował wysyłkę wiadomości to przychodzi o tym informacja.
Moim zdaniem, jeśli masz jeden szary ptaszek, to po prostu ta wiadomość nie została jeszcze przeczytana. Bardzo wielu potencjalnych kupujących zadaje pytania i utraciwszy zainteresowanie produktem więcej w czat nie wchodzi.
Pozdrawiam. Marek.
Cześć, @PCS-baby. Jest dokładnie tak, jak napisał @MOJEGRATY5.
Po wysłaniu pokazujemy szarego ''ptaszka'' i dopiero po odczytaniu wiadomości oznaczenie zmienia kolor na niebieski.
Opisana przez Ciebie sytuacja oznacza, że wiadomości zostały wysłane i dostarczone, ale klienci jeszcze ich nie odczytali.
Bardzo Wam dziękuję za rozwianie moich wątpliwości. Przekonana byłam, że oznaczenia "ptaszkowe" są w innej sekwencji. To wiele wyjaśnia. Dobrego dnia dla Was