Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na moje konto sprzedawcy zostało nałożone ograniczenie z powodu Naruszenia regulaminu Allegro. Złożyłam przez formularz wyjaśnienie. Napisali że zanim ponownie przyjrzą się sprawie i rozważą możliwość zdjęcia ograniczeń, konieczne jest wyjaśnienie sankcji na koncie z poziomu jego użytkownika. O co chodzi?
Czy ja muszę coś jeszcze wyjaśnić przez formularz czy czekać na decyzję? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Cameliaonline Najpewniej chodzi o inne konto z którym zostało powiązane Twoje - dopytaj jakie dokładnie konto ma na myśli dział bezpieczeństwa.
Tak zgadza się miałam Konto na Allegro prywatne i tęż zostało zblokowane. Miałam tam 8 zł zadłużenia ale już wszystko jest uregulowane . Czy nadal pisać do Allegro czy czekać chyba chodziło tam o te zadłużenie?
A ktoś ma lub miał powiązany z Tobą konto, może ma nierozwiązane sprawy, zadłużenie? ale tylko dział bezpieki to może rozwiązać
Cześć, @Cameliaonline. Kwestię blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej.
Napisali że zanim ponownie przyjrzą się sprawie i rozważą możliwość zdjęcia ograniczeń, konieczne jest wyjaśnienie sankcji na koncie z poziomu jego użytkownika. O co chodzi?
To oznacza, że musisz zalogować się na swoje drugie konto i napisać do nas z drugiego konta.
Dziękuję za pomoc.