anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nałożenie ograniczenia na konto sprzedawcy

MAMY ROZWIĄZANIE!
Cameliaonline
#9 Pomysłodawca#

Na moje  konto sprzedawcy zostało nałożone ograniczenie z powodu Naruszenia regulaminu Allegro. Złożyłam przez formularz wyjaśnienie. Napisali że zanim ponownie przyjrzą się sprawie i rozważą możliwość zdjęcia ograniczeń, konieczne jest wyjaśnienie sankcji na koncie z poziomu jego użytkownika. O co chodzi?

Czy ja muszę coś jeszcze wyjaśnić przez formularz czy czekać na decyzję?  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
komis-bell
#21 Demiurg#

@Cameliaonline Najpewniej chodzi o inne konto z którym zostało powiązane Twoje - dopytaj jakie dokładnie konto ma na myśli dział bezpieczeństwa.

oznacz moderatorów
Cameliaonline
#9 Pomysłodawca#

Tak zgadza się miałam Konto na Allegro  prywatne i tęż zostało zblokowane. Miałam tam 8 zł zadłużenia ale już wszystko jest uregulowane . Czy nadal pisać do Allegro czy czekać chyba chodziło tam o te zadłużenie?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

A ktoś ma lub miał powiązany z Tobą konto, może ma nierozwiązane sprawy, zadłużenie? ale tylko dział bezpieki to może rozwiązać

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Cameliaonline. Kwestię blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej. 

Napisali że zanim ponownie przyjrzą się sprawie i rozważą możliwość zdjęcia ograniczeń, konieczne jest wyjaśnienie sankcji na koncie z poziomu jego użytkownika. O co chodzi?

To oznacza, że musisz zalogować się na swoje drugie konto i napisać do nas z drugiego konta. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Cameliaonline
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów