Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To moje pierwsze wystawione licytacje na allegro lokalnie i od razu problem.
Zakończyły się trzy moje licytacje. W jednej nikt nie licytował, dwie zakończone ofertami. Wiadomość o zakończeniu tej bez licytujących przyszła od razu na maila, o pozostałych dwóch cisza, brak powiadomienia. Kupujący chcą zapłacić ale nie mają jak bo aukcja nie pojawiła się u nich w kupionych.
Licytacje zakończone wczoraj około 16-tej, dalej nie mam powiadomienia o zakończeniu tych dwóch w mailu, wszystkie trzy widzę w "moje zakończone ogłoszenia". Co w tej sytuacji?
Już kilka osób wczoraj i dziś pisze o problemie z powiadomieniami i o braku możliwości zapłaty za ogłoszenia na Lokalnie. Być może jest jakiś błąd Allegro, zapytaj na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=70d99e7b-80c7-411c-bb2f-1ea90a88d7e8
Pisz do allegro czasami wiadomości przychodzą z dniowym opóźnieniem zwłaszcza gdy wprowadzają udoskonalenia lub mają jakąś awarię.
@mardigrass Fakt, to już któryś temat na ten temat w tym tygodniu. Tak jak i w kwestii problemów z wyświetlaniem ofert i brakiem możliwości ich edycji.
Allegro co się dzieje, kogo Wy tam u siebie zatrudniacie? Pamiętam, gdy kilka lat temu wywracaliście layout portalu na lewą stronę, to jakiś - za przeproszeniem - krawaciarz chwalił się w którymś z wywiadów, że m.in. liczba linii kodu portalu allegro została zmniejszona z 15 mln do 5 mln oraz że stać Was na najlepszych specjalistów w Polsce. Patrząc na te ciągłe awarie, to ten ktoś chyba wtedy konfabulował...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Obie licytacje zakończone 10.09 koło 16-tej pojawiły się u mnie w zamówieniach od kupujących dzisiaj z informacją "Kupione:
@mardigrass No raczej nie powinno tyle trwać.
@_HolaOla_ @nat_not @cloudcloud @msniezek wypowiecie się w tej kwestii?
@mardigrass Przekazałam to zgłoszenie do weryfikacji. Kiedy dostanę odpowiedź od zespołu technicznego, odezwę się tutaj ponownie.
@mardigrass Zgłoszony przypadek nie jest błędem. Licytacje zakończyły się wczoraj, ale dopiero dzisiaj klient wypełnił formularz opcji zapłaty i dostawy.
Jeśli kupujący miał problem z opłaceniem zamówienia, powinien się z nami skonkaktować osobiście.
Obie zakończyły się wczoraj, ale wczoraj nie było nigdzie informacji że się zakończyły, kupujący nie widzieli aukcji w kupionych, w związku z tym nie mogli wypełnić formularza. Ja nie dostałem maila z informacją że licytacje się zakończyły wczoraj tylko dzisiaj o 11:33.
Widzę na obu "kupujący nie wybrał jeszcze sposobu dostawy" więc obaj kupujący chyba jeszcze nic nie wypełnili, pewnie nawet jeszcze nie wiedzą że im się wyświetliła aukcja w kupionych.
@mardigrass Gdyby nie zaczęli wypełniać formularza, nie dostałbyś informacji o zakupie. W Allegro Lokalnie do sprzedaży dochodzi wtedy, gdy klient opłaci zamówienie lub wypełni formularz, wskazując opcję płatności przy odbiorze.
O jakim zakupie? Nie miałem nawet informacji o zakończeniu (dwóch z trzech) licytacji, dzisiaj przyszło o 11:33. Chodzi o mail z tematem licytacja zakończona:
Maila o zakupie dostałem przed chwilą 14:44 od jednego z kupujących po tym jak go poinformowałem że prawdopodobnie może już dokończyć zakup, drugi odpisał że zrobi wieczorem.
@mardigrass Tutaj podobny problem https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/allegro-lokalnie-licytacja-zako%...