Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ witam nie działa ki strona potwierdzenia lok-transakcja.store został u mnie zakupiony produkt a nie mogę odebrać środków i wysłać zamówienia
A to nie dziwne?
To znaczy?
Nie możesz wejść pobrać,a co jest na obrazku, my go nie widzimy, A sprzedaż nastąpiła i kupujący ja opłacił?
coś takiego mi wyskakuje gdy wklejam ten link w przeglądarkę. Na początku gdy wchodziłem normalnie się ładowała strona i mogłem odebrać środki tyle że nie mogłem się zalogować na konto bankowe by to odebrać
@Nikodem88_ 😨 zobacz jaki masz adres strony a tym bardziej jest napisane niezabezpieczone
@Nikodem88_ To prawdopodobnie nie jest strona Allegro. Doprecyzuj od kogo otrzymałeś tę wiadomość?
Od osoby która zakupiła ode mnie produkt
@Nikodem88_ sprzedałeś produkt na Allegro czy poza Allegro?
Allegro lokalnie
Nie klikaj w linki bo możesz stracić pieniądze , sprzedawca nie musi zakupu potwierdzać ,
Czy zakup był na allegro czy poza allegro
Allegro
To wygląda na podstawioną stronę, na oszustwo.
cale szczęście, bo na allegro niczego się nie potwierdza. Zostaw to w spokoju i niczego nie klikaj
@Nikodem88_ Przecież od razu widać, że to nie jest strona Allegro, tylko jakaś prymitywna ściema