anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomienia o nowej wiadomości na czacie Allegro Lokalnie

MikeTone_90
#7 Wielbiciel

W ostatnich dniach na Allegro Lokalnie dostałem kilka pytań od osób zainteresowanych zakupem. Na wszystkie odpowiedziałem. Trochę mnie zdziwiło, że po moich odpowiedziach kontakt się nagle urwał. Jednak gdy wejdę na wiadomości widzę, że żadne z nich nie zostały przez pytających odczytane pomimo codziennego logowania. Miałem podobny problem na Oxx i tam po zgłoszeniu okazało się, iż przez jakiś problem techniczny pytający odpowiedzi nie widzieli i nie byli też o nich w żaden sposób powiadamiani. Czy aby tutaj nie wystąpiło coś podobnego? Mogę zrozumieć, że ktoś o coś zapytał i nagle przestał się interesować tematem, ale kilka osób?
Można to jakoś sprawdzić?

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@MikeTone_90 czy możesz proszę wskazać, do których ofert były to pytania lub podać przykłady takich konwersacji np. z jakiego dnia jest to rozmowa? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MikeTone_90
#7 Wielbiciel

Pierwsza z brzegu:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/dod-carcosa-fuzz-replika-plytka-drukowana-2aj
Pytanie z dnia 20.01, odpowiedź również z 20.01.

Jeden z kupujących zainteresowany kilkoma przedmiotami prosił też o ustawienie, a raczej Potwierdzenie Warunków Dostawy. Wysłałem mu wiadomość, iż przy tej ilości płytek należy mu się przyznawany przeze mnie rabat oraz jedna gratisowa płytka i mogę to wystawić jako zestaw z obniżoną niższą ceną. Ta moja wiadomość również figuruje jako nieodczytana, a w międzyczasie kupujący kilkakrotnie już się na Allegro logował. W tym przypadku wiadomość wysłałem 17.01.

oznacz moderatorów

Sa_nova

@MikeTone_90 dzięki za przykład! Weryfikuję problem z otrzymywaniem powiadomień o nowych wiadomościach. 🙂

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MikeTone_90
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

Client:48669601
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Nie mam żadnych wiadomości że kupujący napisaw do mnie na czacie

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Client:48669601 kiedy oraz do jakiej oferty otrzymałeś ostatnią wiadomość na czacie, do której nie otrzymałeś powiadomienia? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów