Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam problem z wydrukowaniem etykiety, wygenerowała się ale nie idzie jej pobrać aby ją wydrukować wyskakuje komunikat nie udało się pobrać etykiety. Próbowałem na innych urządzeniach jest to samo.
Dotyczy tej oferty: e305f4ad-0837-40fb-8db2-75179c624548
@lemanbartek przeniosłam Twoja wiadomość, ponieważ dotyczy czegoś innego i zamówienia z Allegro Lokalnie. Etykieta jest poprawnie wygenerowana, czy nie masz wtyczki, która blokuje pobieranie plików?
Na allegro lokalnie nie mogę nic edytować mogę tylko pobrać etykietę i nic więcej...
@lemanbartek Twój wątek jest tutaj 🙂
Tak jak napisałam, etykieta jest poprawnie wygenerowana, upewnij się proszę, że Twój system wtyczka (lub jeśli to telefon i aplikacja uprawnienia aplikacji) nie blokują pobrania pliku.
Sorry nie zauważyłem 🙂 Tak jak pisałem próbowałem na 3 różnych urządzeniach na każdym jest to samo. Etykieta wygenerowała się poprawnie to fakt lecz w momencie pobierania jest komunikat nie udało się pobrać etykiety i tak za każdym razem na wszystkich urządzeniach, więc problem sprzętowy bym wyeliminował...możemy ponownie wygenerować etykietę?
@lemanbartek tak, możesz ponownie wygenerować etykietę. Daj znać, czy to pomogło.
Pomogło dzięki!