Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam proszę o pomoc , wystawiłam 2 akcje bluza dziecko i spodnie do spania do dodałam promowanie za 1 gr z jakiej racji mam doliczone koszty promowania jak przy wystawianiu napisaliście że zapłacę po sprzedaży ok (1,50) i naraz mam zaplacić prawie 28 zl ,nie jestem debilem i widziałam co akceptuję skąd ta kwota, jak to tak ma wyglądać to dziękuję za wasz portal zaraz wszystko pousuwam
@judyta48 1,50 to podstawowa opłata , nie potrzebnie dałaś się skusić na promowanie bo sprzedawż w ofercie promowanej jest dodatkowo płatna , ale skąd 28 ? , może była konieczność aktywowania zniżki za promowanie czego nie uczyniłaś , ale ... tam zapytamy tych co wiedzą lub moga się dowiedzieć . @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nie cale 28 za 2 aukcję a w dziale dziecko są promowania za 1 gr ??? 1 aukcja moda 2 aukcja dziecko mam aktywowane te promocje na promowanie
nie zgadzam się z tym bo po wystawieniu calośći było podsumowanie ile zapłacę i nie przeoczyłam tego bo jak za spodnie za 15 zł mialabym zapłacić z prowizją prawia e 14 zł gdzie logika ???
@judyta48 to co widziałaś w podsumowaniu oferty jest oplatą podstawową za sprzedaż bez promowania , tak ...brzydko to wygląda ....niestety
dałam się nabrać ale przeżyję wszystko pousuwałam i nic już nie wystawię ...są inne portale
O wiele rzeczy można się przyczepić do Allegro ale o błędne naliczanie prowizji. To mają opanowane do perfekcji 🙂