Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego mam nieaktywne wypłaty pomimo aktywnych PayU oraz Przelewy24?
Wystawiłem przed chwilą kilka rzeczy na sprzedaż i boję się, że nie będę mógł wypłacić tych pieniedzy ze sprzedaży.
Mam ten sam problem. Mógłby ktoś to naprawić?
Udało mi się pewnym skomplikowanym sposobem wypłacić. Tylko, że nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila o wypłacie - tak jak miałem to zawsze. Czy wszystko z moją wypłatą jest okej? Moglibyście Państwo to sprawdzić?
@Fabryka-Cen, widzę, że zleciłeś wypłatę środków - obecnie wypłata jest procesowana przez PayU.
A mogła by Pani to naprawić na moim koncie, tak na przyszłość, by móc normalnie wypłaty zlecać?
Bo ogólnie to udało się wypłacić - owszem, ale problem się nie naprawił, przycisk dalej jest na szaro. Mogę wypłacać pewnym sposobem, poprzez małą zmianę w kodzie strony, ale to nie rozwiązuje mojego problemu tak na stałe, w normalny sposób.
Witam mam problem moje wypłaty są nieaktywne w zakładce wypłaty środków a w innej zakładce mam aktywne pay you kupujący nie może zapłacić za przedmiot status w moich wiadomościach jest rozpoczęty ale nie zakończony co zrobić żeby to naprawić
@ConPlay Widzę, że na Twoim koncie nie ma problemów ze zlecaniem wypłat.
Jeśli chodzi o status wpłaty od kupującego, zmieni się on, kiedy dostaniemy informacje o przekazaniu środków. Jeżeli klient twierdzi, że wykonał wpłatę, ale płatność nie jest rozliczona, powinien się z nami skontaktować w tej sprawie bezpośrednio.
Ten sam problem niestety. PayU aktywowane i "aktywne", możliwość wypłaty z PayU zablokowana.
@thelucky9 Po akceptacji danych, wypłaty są blokowane przez PayU na 24 godziny ze względów bezpieczeństwa. Jutro rano zlecenie wypłaty powinno być możliwe.
Jeśli chodzi o Przelewy24, widzę, że przesłałaś dzisiaj dokumenty, które czekają na weryfikację. Wkrótce otrzymasz odpowiedż w tej sprawie.
Witam
Mam dokładnie tak samo ....payu jest aktywne....wszystko jest ok....wpłata wpłynęła...ale jest oznaczenie wypłaty nieaktywne :
Dlaczego tak jest ...wczoraj robiłem wypłatę i nie było problemów....
Witam, mam ten sam problem PayU aktywne, pieniądze czekają a ja nie mogę wypłacić, co z tym zrobić ?
Także mam nieaktywne wypłaty pomimo aktywnego PayU.
Przez to pieniędzy nie mogę wypłacić.
@Client:37913920, sprawdź teraz. 🙂
Mam ten sam problem payu jest aktywne natomiast wypłaty nie aktywne
@sirdiablo Po zmianie danych, wypłaty są blokowane na 24 godziny ze względów bezpieczeństwa. Jutro będziesz mógł wypłacić pieniądze.
Witam , 01.09.21 wypłacałem środki normalnie. Dzisiaj natomiast nie mogę wypłacić środków z allegro finanse. Jest napisane "Wypłaty nieaktywne" .
@man1ek1991 Widzę, że ostatecznie zleciłeś wypłatę i środki zostały wczoraj przekazane na Twój rachunek
Dzień dobry,
mam podobny problem, wypłatę mam nieaktywną.
Możesz zerknąć również do mnie. Mam nieaktywne wypłaty. Wczoraj jeszcze wszystko było ok 🙂
Dzięki
@progdvb Cześć. Wypłaty są aktywne, wszystko jest w porządku. Komunikat "wypłaty nieaktywne" pojawia się, kiedy nie masz środków na saldzie Allegro Finanse.
Proszę o aktywację konta do wypłat Przelewy24 i PayU mam aktywne.
Pozdrawiam