anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieaktywne wypłaty pomimo aktywnych PayU oraz Przelewy24

MAMY ROZWIĄZANIE!
dawid124345
#8 Zapaleniec#

Dlaczego mam nieaktywne wypłaty pomimo aktywnych PayU oraz Przelewy24?

Wystawiłem przed chwilą kilka rzeczy na sprzedaż i boję się, że nie będę mógł wypłacić tych pieniedzy ze sprzedaży. 

oznacz moderatorów
153 ODPOWIEDZI 153
ChompPlayz
#7 Wielbiciel#

Ok dzięki, to czekam.

oznacz moderatorów
ChompPlayz
#7 Wielbiciel#

Witam,

jest możliwość odblokowania wypłat dzisiaj? Potrzebne mi są pieniążki i nwm ile jeszcze to zajmie

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ChompPlayz, z tego, co widzę, Twój wniosek o aktywację wypłat został odrzucony. Taka sytuacja może mieć kilka przyczyn (niezgodny numer rachunku, niezgodne dane nadawcy przelewu, zakończenie działalności gospodarczej, etc.).

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

Zmieniłem nr konta na drugi i przelałem blikiem 1,01zł, ile będę musiał znowu czekać na aktywację?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ChompPlayz Jeśli wszystkie dane na rachunku bankowym i koncie Allegro będą się zgadzały, weryfikacja potrwa od 2 do 3 dni. 

oznacz moderatorów
ChompPlayz
#7 Wielbiciel#

Nadal mam ten sam problem. Już czekam ponad 5 dni

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ChompPlayz Operator weryfikuje dane z nowego przelewu weryfikacyjnego. Proszę Cię jeszcze o chwile cierpliwości (nie powinno to potrwać dłużej niż jeszcze dwa dni). 

oznacz moderatorów
pauliinas
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, proszę o aktywację wypłat, wszytsko od strony formalnej wygląda na prawidłowe, pozdrawiam, PJ

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@pauliinas Widzę, że wypłaty zostały zablokowane. Skontaktuj się w tej sprawie przez formularz. Odpowiedni zespół zweryfikuje sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
pauliinas
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Niestety, żaden zespół nie jest w stanie zweryfikować tego zagadnienia, wszystkie dane się zgadzają, a PayU nawet potwierdziło zgodność. Mimo to, nadal nie mogę wypłacić swoich pieniędzy, co przestaje być już śmieszne. Jedyna rada jaką możecie zaproponować to wyślij przelew jeszcze raz, licząc na to, że sprawa się sama rozwiąże.  Mam nadzieję, że skoro nie jestem w stanie wypłacić swoich środków (z nikomu znanego powodu), to okres zapłaty za prowizje również zostanie przesunięty o taki sam czas, jaki czekam na weryfikację konta, które już zostało zweryfikowane -czyli prawie dwa tygodnie.  proszę przekierować moją sprawę do kogoś kto wie co trzeba zrobić.

oznacz moderatorów
Client:43693504
#7 Wielbiciel#

mam ten sam problem wpłaciłem 1,01zł 3 dni temu i dalej nie moge wypłacić pieniedzy z konta

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:43693504 Dane na koncie Allegro i koncie bankowym się nie zgadzają. Przelew musi zostać wykonany z konta bankowego osoby, na którą jest zarejestrowane konto Allegro. 

oznacz moderatorów
Client:43693504
#7 Wielbiciel#

byl wykonywany z konta osoby ktorej jest konto, pieniadze zostaly odeslane spowrotem i sprobowalem jeszcze z innego konta, to jak chociaz zwrocic osobie kupujacej pieniadze, ogladalem poradniki i nie mam w sprzedazach przedmiotu ktory sprzedawalem

oznacz moderatorów
kreeecik
#2 Obserwator#

Witam,

Też mam taki problem, nie mogę wypłacić pieniędzy, konto w PayU mam aktywne, ale przycisk wypłat jest nieaktywny.

oznacz moderatorów