Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie na Paulina Mullane padłam niestety na średnia kwotę oszukana Naszczescie po kolejnym mailu ze znów coś muszę wpłacić zorientowałam się ze coś jest nie tak ! Masakra na każdym kroku trzeba uważać
Dziesiątki takich ostrzeżeń tu już było, zapewne (niestety) kogoś uda się im oszukać.
Dokładnie ze wcześniej nie poczytałam tylko po wpłacie ... mądry Polak po szkodzie...
Mnie atakuje CLIENT 101162877 kupujący , za każdym razem zmieniają sie cyfry przy CLIENT, prosi o kontakt przez maila . UWAZAJCIE
@KatMa89 Ku przestrodze https://spolecznosc.allegro.pl/t5/kupuj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/oszustwo-nigeryjskie-poszukiwacze...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Nie możesz spać?
Witam. Podobnie jak inni chciałam zgłosić próbę wyłudzenia.
Nie zakładaj nowych wątków na ten temat jest ich tutaj wiele wystarczy dopisać swój temat.
@merlinb74 To konto jest już u nas zablokowane.
Kolejna osoba w takim damy stylu chce kupić ode mnie rzeczy! Czy nie można wprowadzić jakiejkolwiek weryfikacji danych aby naciągacze z Nigerii przestali oszukiwać !
A coś takiego :
KURCZE taka sama wiadomośc dostałam ;/
jak dobrze ze tu o tym piszecie ufff
dzieki
Też dostałam takiego maila. Uwaga!!!
Hi, Do you still have it for sale? Kindly get back to me at my personal email (paulinamullane@gmail.com) for further conversation. Thanks.
Ja podobnie, z konta Client:94797711 dostałem identyczną wiadomość. Po wpisaniu w G nazwiska tej Pauliny trafiłem tu 🙂
Wysłane z konta Client: 94797711
Następny ..... Proszę zablokujcie
@kamelia44 @merlinb74 Dziękujemy za zgłoszenia. Oba konta są już zablokowane.
Kolejna osoba do zablokowania
@KatMa89 Dziękujemy za zgłoszenie. Zablokowaliśmy konto.
kolejna osoba do zablokowania