Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie na Paulina Mullane padłam niestety na średnia kwotę oszukana Naszczescie po kolejnym mailu ze znów coś muszę wpłacić zorientowałam się ze coś jest nie tak ! Masakra na każdym kroku trzeba uważać
Dziś w nocy dostałem taką oto podejrzaną wiadomość dotyczącą wystawionego przedmiotu na allegro lokalnie:
"Witam. Czy ten przedmiot jest nadal dostępny w sprzedaży? Czy cena jest do negocjacji? Uprzejmie odpowiedzieć na mój e-mail bezpośrednio tylko na ....... mmarius6010@gmail.com Dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam"
Codziennie tu o tym piszą. Znany przekręt polegający na wyłudzeniu towaru bez wpłaty lub wyłudzeniu pieniędzy.
Próba nabicia cię w butelkę i wyłudzenia twoich danych olej ,wykasuj nie otwieraj ,zgłoś do allegro.
@kolekcjoner608 Na lokalnie nie da się kasować wiadomości.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@marban76 czy możesz podać ID (login) Kupującego, który wysłał Ci taką wiadomość? Mając te dane będziemy mogli zablokować konto.
Proszę bardzo - Client: 97459223
@marban76 dziękuję! To konto jest już zablokowane.
tu następna 🙂
Prowadzę korespondencję przez e-mail, zobaczymy jak daleko dojdziemy 🙂
@zawisl dziękuję za zgłoszenie! Konto jest zablokowane.
I kolejne do zablokowania, przyszło dziś w nocy:
Client: 98110141
Witam, czy nadal masz swój przedmiot na sprzedaż? jeśli tak czekać na odpowiedź na mój e-mail mk68133435@gmail.com nadzieję usłyszeć od ciebie wkrótce. Dzięki.
@marban76 Bardzo dziękuję za info, konto jest już zablokowane.
Cześć,
Dobry wątek 😉 wpadło do mnie w nocy od "Client:98138800"
"Witam. Czy nadal masz swój przedmiot dostępny w sprzedaży, czekając na odpowiedź bezpośrednio na mój e-mail tylko na (mmarius6010@gmail.com). po prostu odpowiedz na mój e-mail bezpośrednio. Będę bardzo zadowolony, aby zobaczyć odpisać. Pozdrawiam"
Adam
@--Adamusss--, dzięki za sygnał. Konto jest już zablokowane. 🙂
następny
@zawisl Zablokowaliśmy wskazane konto. Dziękujemy za zgłoszenie.
@zawisl dziękuje za zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Zgłaszam kolejnego do zablokowania:
"Witam, jestem zainteresowany kupnem tego przedmiotu od Ciebie. czy dalej masz to na sprzedaż? uprzejmie odpowiedz na mojego maila (lenaania2021@gmail.com) za dalszą rozmowę dzięki"
Client:98857918
@marban76 Dziękujemy. Nałożyliśmy blokadę na to konto.
U mnie w podobnym stylu:
Witam, jestem zainteresowany kupnem tego przedmiotu od Ciebie. czy dalej masz to na sprzedaż? uprzejmie odpowiedz na mojego e-maila (lenaania2021@gmail.com) do dalszej rozmowy dzięki
Byłbym zapomniał
Client:99044842