Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie na Paulina Mullane padłam niestety na średnia kwotę oszukana Naszczescie po kolejnym mailu ze znów coś muszę wpłacić zorientowałam się ze coś jest nie tak ! Masakra na każdym kroku trzeba uważać
@KatMa89 dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Dzięki za ostrzeżenie. Dzisiaj dostałam propozycje kupna od rzekomej „Pauliny”. Po prostu zignoruję wiadomość.
Ja wlasnie prowadze z nimi rozmowe, twierdza ze chca cos kupic do johannesburga 🙂 Jeszcze se poklikam, a niech straca czas bo i tak nie mam co robic 🙂
to samo u mnie . ;/
Nie chca ze mna dyskutowac dalej od kiedy poprosilem o przelew western union 🙂
@martawitek, dziękuję za informację, zgłosiłam konto.
@bigi_bigi, podasz proszę ID (login) użytkownika, od którego dostajesz podejrzane wiadomości?
Witam,
Hi, Do you still have it for sale? Kindly get back to me at my personal email (paulinamullane@gmail.com) for further conversation. Thanks.
@bigi_bigi, @martawitek - dziękuję Wam. Oba konta są już zablokowane.
Również otrzymałem informację:
Hi, Do you still have it for sale? Kindly get back to me at my personal email (paulinamullane@gmail.com) for further conversation. Thanks.
Client:96362739
Dziękuję osobom, które założyły i wypowiedziały się w tym wątku.
@kdrzewicki Zablokowaliśmy już wskazane konto.
Po raz kolejny Paulina mullane czy jest jakiś sposób na nich aby nie pisali
@KatMa89 To konto jest już u nas zablokowane.
Dzień dobry,
ja także dostałam dzisiaj kilka maili od Paulina Mullane:
@luszek Dziękuję, zablokowaliśmy już to konto.
Proszę o zgłoszenie
Dziękujemy. Konto jest już zablokowane.
Kolejny client do zablokowania
@KatMa89 Dzięki, to konto jest już u nas zablokowane.
Mnie już dwa razy podchodził taki potencjalny kupujący z całkiem niezłym angielskim.
Teraz Clementa Ogewonyi. Niby z Włoch. Całkiem przekonywujący..Wysłał potwierdzenie przelewu,ale z adnotacją, że kasa będzie na moim koncie jak wyślę numer przesyłki na adres mailowy banku.
Skontaktowałam się z włoskim bankiem. Od razu wyszło, ze coś jest nie tak. Zgłosiłam do moderatora i konto usunięte...Czy wymyśli jeszcze inna bajkę i uderzy po raz trzeci?:)