Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie na Paulina Mullane padłam niestety na średnia kwotę oszukana Naszczescie po kolejnym mailu ze znów coś muszę wpłacić zorientowałam się ze coś jest nie tak ! Masakra na każdym kroku trzeba uważać
@navi_gps_online przesyłaj takie wiadomości na adres phishing@allegro.pl oni je blokują 😉
O dziękuje bardzo bo szukałem gdzie to można zgłosić ale nie znalazłem. Jeszcze raz dziękuje.
@navi_gps_online dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Kolejny amator cudzej gotówki:
Witam, ile wynosi ostatnia cena, za jaką chcesz go sprzedać? Proszę o jak najszybszą odpowiedź na mój adres e-mail. Dzięki
rydzynskamarekregina@seznam.cz
Client:99155080
Wiadomość od hannahadedara2020@gmail.com
W załączniku screen od tej osoby.
Śmierdzi na kilometr scamem.
Zalecam mega ostrożność!
Olej ,nie wchodź ,daj sobie spokój ,zgłoś do allegro to naciągacz.
Wiem ^^
Podałem mu dane do sejmu RP 😄 zdziwi się jak wyśle kolegów pod ten adres 😛 właśnie dostałem prośbę o zapłate 650 PLN na poczet transportu , na niby wystawiony list przewozowy 😄 jak zgłosić typa do allegro żeby go usunęli?
@flaber2 Tam to mogą mieć urodzaj w łowieniu takich klientów ,zwykły człowiek liczy się z każdą złotówką tam niekoniecznie.
@flaber2 Odpisz mu że Twój bank realizuje takie transakcje Tylko po przelaniu na Twoje konto pięciokrotności kosztów transportu 😂
Napisałem mu no monet =no conversation =no production 😄 nie chciałem być rasistą dlatego nie kazałem mu pójść owoce na drzewie zbierać 😄
Uwaga na tego oszusta, próbował mnie naciągnąć na 1000 zł, że niby jakiś agent przeleje mi pieniądze za okno, jak ja przeleje mu 1000 zł. katealex234@gmail.com
@Client:42720784 dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto zostało zablokowane.
I kolejny amator kwaśnych jabłek
Witam, Jestem zainteresowany kupnem tego produktu od Ciebie, czy nadal masz go na sprzedaż, uprzejmie skontaktuj się ze mną pod adresem (emilina000111@gmail.com) lub w celu dalszej rozmowy.
Client:99190282
Zachowaj czujność, gdy kupujący:
@Pawel_2005-P12, dzięki za sygnał, konto jest już zablokowane. 🙂
I kolejny
Cześć.
Czy nadal masz ten „PRZEDMIOT” dostępny do sprzedaży w allegro.pl? Jeśli tak, prosimy o odpowiedź na adres leopoldchristoph1990@gmail.com
Czekam na Twoją odpowiedź tak szybko, jak to możliwe.
Z poważaniem.
Client:99398301