Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupująca napisała: gotowe, zapłacone, a od allegro mam tylko takie info: "Kupujący rozpoczął zakup przedmiotów. Sprawdź status sprzedaży w sekcji Zamówienia od kupujących." W zamówieniach mam to samo: 'płatność rozpoczęta'. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kupująca mogła dokonać wpłaty, ale pieniądze, zgodnie z regulaminem, są przekazywane sprzedawcom do końca następnego dnia roboczego. Najczęściej są przekazywane niemal natychmiast, ale nie musi tak być za każdym razem.
Druga opcja - kupująca wybrała tylko metodę płatności, ale nie zapłaciła.
@deszcz33 Jeśli kupująca by zapłaciła to nawet jak byś nie miał pieniędzy jeszcze na koncie to w swojej zakładce przy zamówieniu by się wyświetlało że transakcja jest opłacona a jeśli wyświetla ci się że "kupujący rozpoczął zakup " to nie znaczy że w ogóle zapłaci .Zdarza się że klienci wybierają tylko zamiar płacenia i nie dokańczają płatności licząc że sprzedawca im szybko wyśle bez płacenia. Poczekaj aż będzie komunikat że aukcja jest opłacona lub pieniądze będą na twoim koncie.
Słuchajcie, kolejna taka osoba, dokładnie tak samo, bo nie dodałam, że tamta osoba prosiła o zamianę 'darmowe ogloszenie' na 'kup teraz', zamieniłam, i do teraz nic się nie zmieniło-niezapłacone. Teraz znów ktoś inny prosi o zamianę 'darm. ogł.' na 'kup teraz'. Znowu będę zmieniać i znów nie zapłaci? Po co to jest robione? To chyba jakaś nowa metoda oszustów.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o weryfikację kont 'Nelasia' i 'Client:48516563' Podejrzewam włam na ich konta.
Pilne! Proszę o weryfikację powyższych kont na allegro. Podejrzewam włam! Wyżej wszystko opisane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Pilne! Proszę o weryfikację powyższych kont na allegro. Podejrzewam włam! Wyżej wszystko opisane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Bardzo przepraszam, Nelasia teraz zapłaciła. Cofam prośbę o nią.