Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule, moje oferty z allegro lokalnie są niewidoczne na allegro (również te promowane). Ogólnie zauważyłem, że żadne nie tylko moje ogłoszenia są niewidoczne na allegro (na allegro lokalnie można je wciąż wyszukać). Proszę o wyjaśnienie.
U mnie na kontach np jednego dnia mam 600 wyświetleń, a następne dwa po 15 wyświetleń, przy tym samym układzie ofert, zatem algorytm Allegro działa jak należy ku zadowoleniu sprzedawców.
@MANTA_05 Na Twoim koncie obecnie widocznych jest 167 ofert. Czy korzystasz z widoku konsumenckiego, czy biznesowego?
Teraz jest ok, zarówno na widoku dla konsumenta jak i biznesowym jest ta sama ilość aukcji, ale nie zmienia to faktu ze wczoraj i prawdopodobnie wcześniej było inaczej. czy ciagle jako allegro jesteście na etapie poprawek i modernizacji tego tematu? chciałabym uniknąć konieczności codziennego sprawdzania ile moich aukcji jest widocznych zależnie od widoku, bo to zacznie na jakąś paranoje wyglądać...
@wes0l Jaki dokładnie jest to problem? Na Allegro widać Twoją ofertę w wyszukiwarce:
Tak teraz jest ok
Dzień dobry,
mam ten sam problem - wystawiłem grę 20.07 i wyświetla się tylko na Allegro lokalnie.
@Paraklet Wyczyść pliki cookies i sprawdź to ponownie, ponieważ gra jest widoczna na Allegro. Zrzut ekranu niżej:
Rzeczywiście, jednak w zakładce Allegro "Mój asortyment" ta oferta się nie wyświetla.
@Paraklet Jeśli wystawiasz ofertę na Allegro Lokalnie, to zarządzasz nią z poziomu Lokalnie. Ofertę znajdziesz tutaj: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne 🙂
Mam podejrzenia, że problem bierze się z łączenia ofert. Jak odklikałem sobie połącz te same oferty to pojawiły się moje aukcje, jednak przy łączeniu pokazywało np 2 produkty, a po rozłączeniu 7.
Dzień dobry, mam allegro business, i niestety w wyszukiwaniu ofert nie widze tych wystawionych w allegro lokalnie. np szukam karty MTG Angel of Grace i w allegro wyszukiwarka mi jej nie pokazuje (wyświetla się komunikat: Przykro nam, nie znaleźliśmy ofert dla “Angel of Grace”), a w allegro lokalnie jest taka karta wystawiona. Nie są to moje aukcje ale taki problem z wyszukiwaniem czegokolwiek. Czy tak ma być czy robie coś źle?
Mam podobny problem. Wystawiłem przedmiot na lokalnie. Widać go na Allegro ale....jak tylko wybiorę jedną z opcji sortowania (np. Według ceny) to moje ogłoszenie znika.
Zakładam, że masz włączoną opcję łączenia ofert w wyszukiwaniu?
Gdy włączona jest funkcja "połącz te same oferty" wszystkie wyniki wyszukiwania z Allegro Lokalnie wrzucane są w JEDNĄ(1) grupę (generalnie na dole pierwszej strony?), nawet jeżeli są to kompletnie inne przedmioty.
Zgłosiłem problem, ale jeszcze nie doszli do tego by to rozpatrzeć. 😅https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zgłoś-swój-pomysł/niegrupowanie-ofert-z-all-lokalnie-na-allegro-na...
Witam. Wystawiłam dziś ogłoszenie na Allegro lokalnie i jest niewidoczne na allegro. Dlaczego? Poniżej link do ogłoszenia
https://allegrolokalnie.pl/oferta/maszt-multimedialny-slup-z-kamerami-stacja-monit
Jest widoczne. Wpisuję w wyszukiwaniu na Allegro "maszt multimedialny" i znajduje mi jako jedyny wynik.
Dziwne bo mi nie wyskakuje.
Dziękuję za odpowiedź.
Witam, podepnę się pod temat. Mam ofertę wystawioną na allegro i na allegro lokalnie jest niewidoczna. Można to jakoś zmienic?
Nr. oferty: 15294792288
@marcinABC Oferty z Allegro Lokalnie są widoczne w Allegro.pl, ale nie odwrotnie. To nie błąd.