Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosze o wygenerowanie jeszcze przesylki o wiekszym gabarycie.
Którego zakupu to dotyczy?
@stepenwolf1 podaj identyfikator zamówienia a moderacja pomoże - prawda dziewczyny? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@stepenwolf1 nikt na Twoje konto z nas nie wejdzie - sam identyfikator zamówienia wklej
Gdzie mam tego szukac?
@stepenwolf1 z danych w naszym systemie wynika, że paczka do tego zamówienia jest już nadana, więc dlaczego potrzebujesz nowej etykiety?
Zglosilem w inposcie ze nie weszla. Panienka podobno anulowala....
Trace czas na inposty, smarty itp......
Byles pewnie i wiesz...
Gdybys czytal uwaznie byloby lepiej. Wczoraj zglosilem......
@stepenwolf1 gdybyś uważnie przeczytał to co do Ciebie należy to byś się dowiedział jakie są maksymalne gabaryty skrytek i jaką należy odznaczyć podczas generowania etykiety . Przesyłka ma status nadanej choć zamknąłeś pustą skrytkę , ale to tak działa . Problem w pierwszej kolejności musisz załatwić z przewoźnikiem , podjedzie do paczkomatu kurier , zweryfikuje skrytkę i wówczas przesyłka zostanie anulowana co da możliwość ponownego wygenerowania etykiety . W obecnej chwili jak masz ciśnienie nadaj paczkę ze strony przewoźnika , ale to już na swój koszt . Otwieranie kolejnych wątków z pewnością nic nie zmieni .
Gdybys uwaznie czytal-la, to wylapalabys ze zglosilem na infolinie.
Panienka z infolini wie ze zamknalem skrzynke bo gabaryt inny. Oznaczyla w systemie.
Odeslala mnie Allegro.
A tutaj trafilem w beton.
Otwieranie jakikolwiek watkow tutaj z tym podejsciem juz wiem z pewnością nic nie zmieni.
Wysylam po raz pierwszy w systemie smart i MAM PRAWO SIE POMYLIC !!!
Z TAK MALO EMPATYCZNYM PODEJSCIEM WCZESNIEJ SIE NIE SPOTKALEM!!!
@stepenwolf1 no to zgłoś problem na infolinii przewoźnika
Odeslali mnie na allego. A tutaj pomocy "0" tylko trace czas jak na razie.
Mówisz ciągle o czytaniu ze zrozumieniem to na przyszłość przeczytaj wymiary gabarytów w paczkomacie by uniknąć takiej sytuacji :
Paczka paczkomatowa
Gabaryt A – maksymalne wymiary 8 × 38 × 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.
Gabaryt B – maksymalne wymiary 19 × 38 × 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.
Gabaryt C – maksymalne wymiary 41 × 38 × 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.
Jak zależy Tobie na czasie to nadaj przesyłkę jeszcze raz na swój koszt tak jak sugeruje @mdrogeria
@stepenwolf1 jak możemy Ci pomóc? Czy sprawa jest aktualna?