Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam dostaje takie pogróżki od Nicku Client:90620674
Konto jego jest zawieszone.
Straszy i nęka mnie co robić.
Dodam że jest to nieuczciwa konkurencja bo konto jest zawieszone, przez allegro.
Ja Sprzedaje subskrypcje
do Office na 1 rok.
Dodam że podejrzane jest to że konto zawieszone. A od samej weryfikacji ofert jest sam serwis allegro i producent ktory sam konktaktuje się już z allegro i mówi jakie oferty usuwac a jaki nie. -a nie z użytkownikami - wiec zapewne jakaś nieuczciwa konkurencja. Bo konto zawieszone jest.
Proszę o pomoc co robić.
Jak mnie szantażuje ???
To Ostatnia z jego wiadomości.
Czy mogę dodać go do czarnej listy ? Napisałem prosbe o pomoc do allegro.
Szanowny Pan /Szanowna Pani,
Informujemy, że kontynuowaliśmy monitorowanie Pana ofert sprzedaży i sprzedaży online oprogramowania Microsoft w serwisie Allegro. Jak zaznaczyliśmy w naszej poprzedniej korespondencji z dnia 09.06.2021r, prowadzona przez Pana/Panią sprzedaż oprogramowania firmy Microsoft nie wydaje się być zgodna z przepisami dotyczącymi ochrony własności intelektualnej, co może prowadzić do poważnych konsekwencji prawnych.
Ponownie zalecamy zapoznanie się z ofertą i natychmiastową współpracę poprzez usunięcie wszystkich naruszających prawo ofert i zaprzestanie wszelkich działań sprzedażowych, które naruszają prawa firmy Microsoft. W przypadku braku pewności co do tego, co jest lub nie jest legalne, zalecamy zwrócenie się o niezależną poradę prawną, aby upewnić się, że nie naruszają one praw własności intelektualnej firmy Microsoft i obowiązujących przepisów.
Firma Microsoft zastrzega sobie możliwość dochodzenia wszelkich roszczeń przeciwko użytkownikowi, które wynikły z powstałych naruszeń.
Z poważaniem,
Antipiracy Microsoft Team
Allegro musi się czuć cholernie mocnym graczem, skoro zablokowali konto należące do "Antipiracy Microsoft Team". 😉
Albo ci goście z MS nomen omen zmiękli, bo zamiast napisać "Wiemy, że nas okradasz! Spłoniesz w piekle, ale najpierw zapłacisz nam kwadrylion dolarów odszkodowania!" przyznają, że coś tam im się nie wydaje.
PS: Dodanie do czarnej listy kupujących AFAIK nie blokuje wysyłania i otrzymywania wiadomości.
@RatujemyLudzi Zgodnie z informacją, którą dostałeś w wiadomości mailowej od naszego pracownika, poprosimy o przesłanie zrzutów tych wiadomości. Niestety nie ma możliwości blokady takich wiadomości, ale dokładnie przyjrzymy się tej sprawie.
Podeśle dzisiaj w miarę możliwości
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę też o pomoc ws. jakości sprzedaży
Bo przez tego szantażystę spadła mi na neutralny.
A nie chcę blokady konta z tego powodu. Proszę o pomoc i anulowanie tych statystyk w miarę możliwości lub nie blokowanie mi konta 😞
Wysłałem już przed chwilą screeny pracownikowi allegro - zgodnie z prośbą.
Czekam na pozytywne rozwiązanie sprawy
@RatujemyLudzi Do jakości sprzedaży liczymy wyłącznie pierwszą wiadomość wysłaną przez "Pytanie do Sprzedającego" na stronie oferty, ale niestety nie ma możliwości, abyśmy anulowali te statystyki.
To proszę wziąść pod uwagę. Aby chociaż moje konto nie zostało zablokowane. Bl jeden szantażysta takowy wystarczy i może Cie zniszczyć w statystykach allegro.
odeślij mu pustą lub . i po sprawie
albo jeszcze lepiej
.--. .. . .-. -.. --- .-.. -.-. .. . / ... .. ..-..
Dzięki następnym razem tak zrobię - Możesz mi kolego lub kto zaglada na watek - zadać pytanie w tym poście dla poprawy odpowiedzi - o ile to możliwe. Zadaj jakieś tam pytanie - czy wysle dzisiaj. Odpisze szybko - musze ratowac statystyki
Kupować nie musicie. Proszę o pomoc
https://allegro.pl/oferta/klucz-do-office-2021-pro-professional-plus-5pc-365-10646394438
A do moderatorów - @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wysłałem jeszcze w powiększonym formacie przed chwilą do Allegro
Korespondencja jest do wglądu przez Was - jak i Dział Bezpieczeństwa Allegro
Mam nadzieje, że uda się może zablokowac te wiadomosci. Chociaz
Jesli statystyk nie da sie - cofnac