Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Czy jeśli człowiek zaznaczył odbiór osobisty, a teraz piszę do mnie maila (poza Allegro) że chciałby wysyłkę do Włoch, to powinno to być podejrzane działanie? Nie mam pewności co zrobić. Dziękuję za porady. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@tfetfe Podaj mi proszę login tego kupującego, sprawdzimy to.
Client:106961227 (Hugo Diminok)
Wystawilem aparat.
Ten sam numer.
Client:106961227 (Hugo Diminok)
Kupione: 30 Lip 2022 00:07
Liczba sztuk: 1
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Hugo Diminok
ul. Gotycka 121, 91-520 Łódź
tel. +48 732 080 628
email. dophilipp60@gmail.comDostałem takiego samego meil to oszust napewno
@tfetfe To konto jest zablokowane w naszym systemie, więc nie wysyłaj tego produktu, bo to próba wyłudzenia. Twoja oferta na Allegro Lokalnie wznowi się automatycznie po upływie 5 dni.
Dziekujemy @_HolaOla_
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam serdecznie patrzac na wczesniejszy post uzytkownika
Mam ten sam problem uzytkownik
(Hugo Diminok)
Zakupił odmenie telefon kup teraz samsung galaxy s22 i chce zebym wysłał do Włoch poza allegro dostałem takiego meila
Philipp Dominik dophilipp60@gmail.com
domnie 1 }" ng-click="item.message.__showDetails = !item.message.__showDetails;" nh-event-mod="{sp: true}" role="button" tabindex="0" style="box-sizing: border-box; color: rgb(0, 118, 255); cursor: pointer; display: inline-block; font-size: 0.8125rem; height: 20px; line-height: 1.69; vertical-align: top; position: absolute;">(więcej)
Cena jak na 3700zl i wlasnie sprawdzilem koszty wysylki z EMS Pocztex i jest to okolo 200zl do Wloch.
Potrzebuje, aby wyslac mi pelne konto bankowe do platnosci, takich jak.
Nazwa:
Numer konta:
Numer telefonu:
Tak, moge dokonac przelewu do Ciebie ..
Bardzo prosze o pomoc i anulowac ta transakcje
Pozdrawiam
@ernmur Tak jak pisałam we wcześniejszej wypowiedzi to próba wyłudzenia, dlatego nie wysyłaj tego telefonu na wskazany adres. Twoje ogłoszenie wznowi się automatycznie po upływie 5 dni od daty zakupu.
@_HolaOla_ napisał(a):@ernmur Tak jak pisałam we wcześniejszej wypowiedzi to próba wyłudzenia, dlatego nie wysyłaj tego telefonu na wskazany adres. Twoje ogłoszenie wznowi się automatycznie po upływie 5 dni od daty zakupu.
Dziekuje bardzo za pomoc pozdrawiam
Witam mam to samo ten sam uzytkownik kupił odemnie telefon samsung s22 i pisze poza allegro i chce przesyłke do włoch chce anulowac bardzo podejrzane
To schemat działania oszustów ,którzy chcą wyłudzić dane do twojego konta i je uszczuplić .Nie podawaj a zwłaszcza nie wchodź w podsyłane linki.
Jak kupi to ma dodatkowo twoj nr tel.i maila 😞