Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
Prawdopodobnie ktoś chce cię wykiwać . Nie wchodź w takie gierki ,poczekaj te regulaminowe kilka dni do wpłaty i wystawiaj ponownie oraz składaj wniosek o zwrot opłaty transakcyjnej a konto tego użytkownika zgłoś do allegro celem zweryfikowania.
Dzień dobry @yasminaa18! Była to próba oszustwa i dobrze, że zachowałeś ostrożność. Konto tego kupującego już zablokowaliśmy, otrzymałeś też korektę naliczonej opłaty, możesz ponownie wystawić ofertę na sprzedaż.
Prosze o anulowanie prowizji za zakup od osoby
Lynn Andrew
+48 717 915 511
Client:122589826, ul. Za Cybiną 108, 02-654 Poznań
Użytkownik zakupił telefon z odbiorem osobistym i nie ma z nim żadnego kontaktu
Proszę rowniez o przywrocienie mojej aukcji.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zróbcie z tym porządek ,kolejny raz na tego samego pseudo użytkownika zakup celem wyłudzenia.
@agin4 konto kupującego jest już zablokowane. Otrzymałeś też korektę naliczonej opłaty.
Hej,
mam pewien problem. Wystawiłam Konsole PlayStation na Allegro Lokalnie - jakiś użytkownik kupił przedmiot z odbiorem osobistym. Podejrzewam, że to jakiś fejk - kupujący nie odpisuje na wiadomości kiedy byłby chętny na odbiór. Allegro naliczyło mi już płatność za transakcje. Jak mogę anulować sprzedaż?
@olus1812 dziękuję! Zablokowaliśmy już konto kupującego, otrzymałeś też korektę naliczonej opłaty.
Dzien dobry. Ja tez prosze o zwrot prowizji i ponowna blokade tego goscia. Dziekuje
Dzień dobry @AdijaKris! Konto tego gościa jest już zablokowane, otrzymałeś już korektę naliczonej opłaty. Dziękuję za zgłoszenie!
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam.
Uzytkownik podający się za Lynn Lill , 118887630 adres e- mail kristaadewale.hill@gmail.com, tel.717915511, podający adres ul. Za Cybiną 108, 57-585 Poznań, dokonal zakupu wystawionej przeze mnie konsoli PS5. Wielokrotnie był zglaszany przez spolecznosć Allegro. Po zakupie wysłał prywatną wiadomość:
"Cena jest dobra za 1600zl i wlasnie sprawdzilem koszty wysylki z DHL i jest to okolo 200 zl do Włochy.
Potrzebuje, aby wyslac mi pelne konto bankowe do platnosci, takich jak.
Nazwa:
Numer konta:
Tak, moge dokonac przelewu do Ciebie".
Gdzie wybrał opcje odbioru osobistego z płatnością przy odbiorze.
Proszę o zablokowanie użytkownika i zwrot mojej opłaty za sprzedaż.
@Client:40823915 Konto klienta jest już zablokowane. W sprawie naliczonych opłat napisz proszę tutaj.
Niestety mam podobny problem z zakupem z konta Lynn Lill-aparat nikon z5 (wybrał płatność przy odbiorze)
Proszę o rozwiązanie tego problemu, zwrot naliczonej opłaty i zablokowanie tego konta.
Od roku znana tu jako kate will
blokowana a i tak wraca
@voyteco Korekta została już zlecona, a konto zablokowane
Dziękuję za błyskawiczne załatwienie sprawy.
Witam, mam taki sam problem jak poprzednicy. Dzisiaj rano osoba o nicku Client:12328756 zakupiła ode mnie konsole Xbox i wybrała płatność przy odbiorze. Numer telefonu jest fałszywy tak samo jak reszta danych. Dane osoby kupującej
Lynn Andrew
tel: +48 717 915 511
e-mail: franklin.judeleeakinwande@gmail.com
Proszę o zwrot naliczonej opłaty. W takiej sytuacji będę musiał jeszcze raz wystawić konsolę ?
Pozdrawiam.
@BURZA3000 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto, a na Twoim koncie jest już korekta naliczonej opłaty.
Witam, ja mam to samo. Dzisiaj w nocy Client:123394012 kupił ode mnie lustrzankę D5600 z odbiorem osobistym i płatnością przy odbiorze. Dane fałszywe
Lynn Lill
tel: +48 717 915 511
e-mail strasznie długi
Proszę o zwrot naliczonej opłaty za sprzedaż. Czy aukcja zostanie przywrócona, czy mam wystawić jeszcze raz?