Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
Dziękuje bardzo. Działacie w ekspresowym tępię.
Allegro musi rozwiązać problem zakupu/płatności przy odbiorze i naliczanej prowizji bez dokonanej transakcji.
Dzień dobry,
ta sama sytuacja u mnie
@wjaz1991 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Konto tej osoby jest już zablokowane, a w tej zakładce zobaczysz korektę pobranej opłaty.
Dzień dobry,
Blokada nic nie dała. Dzisiaj rano użytkownik Rudiger Lill dokonał zakupu na mojej aukcji. Niestety prowizja została naliczona. Naturalnie 0 kontaktu. @la_nika Uprzejmie proszę o zwrot prowizji za fałszywy zakup i opłaty za promowanie.
Witam, u mnie to samo
Plus dostałem takiego e-maila:
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Oczywiście że to fejk, proszę o blokadę tego użytkownika i zwrot prowizji oraz opłaty za promowanie. Dlaczego nie możecie blokować z automatu podejrzanych kont, szczególnie że ciągle powtarzają się te same numery telefonow???
Po co mają blokować ,Ty wystawiasz promujesz a jak ktoś kupi i nie zapłaci to kosztów promowania czy nawet wystawienia nie oddają, to jest ich zysk.
@przepior dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto, otrzymałeś już korektę opłaty za obsługę tej transakcji, poprosiłam też już o zwrot opłaty za promowanie tej oferty, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź w tej sprawie.
@przepior korekta opłaty za wyróżnienie również została już wykonana.
Mam problem,
Dziś w nocy został zakupiony mój produkt z wysyłką za pobraniem, niestety klient nie odpowiada, adres na jaki mam wysłać sprzęt nie istnieje, zobaczyłam w internecie, że niestety są to oszuści. Zostałam obciązona kwotą 193 zł za sprzedanie sprzętu, co mam zrobić w takiej sytuacji? Oto ten klient:
Cox Jrco
tel. +48 512 239 085
email. hilljatto768@outlook.com
Miami ma kod 12-45000 i na pewno nie jest to Wielkopolska, raczej inny kraj, a nawet kontynent.
Niestety widzę, że bardzo duża ilość sprzedających ma ten sam problem z tymi oszustami co ja...
@Halfrunt Tak do specjalnej wiadomości Miami – miasto na wybrzeżu Oceanu Atlantyckiego, w południowo-wschodniej Florydzie, w Stanach Zjednoczonych. Patrz serial "Policjanci z Miami"
@pzdunkiewicz69 Skasować opcję wysyłki "za pobraniem "
@pzdunkiewicz69
co mam zrobić w takiej sytuacji?
1. Zgłosić żartownisia do Allegro i wystąpić o zwrot pobranej opłaty
2. Nie wysyłać (pod tym adresem w Poznaniu mieści się m.in. Allegro)
3. Usunąć ze swoich ofert płatność przy odbiorze ("za pobraniem")
Miałem dokładnie to samo tej nocy od tego samego użytkownika.
Zgłosiłem go rano, został zablokowany. Zapewne jakiś bot, który zdobywa adresy mailowe. Zgłoś do Allegro żeby nie naliczyli Ci opłat.
Tak przy okazji. Ten adres z ulicą Grunwaldzką to adres siedziby Allegro
Allegro powinno coś szybko zrobić dla swojego dobra bo użytkownicy mogą wszystkich z Grunwaldzkiej kojarzyć z oszustami.
@pzdunkiewicz69 Dziękuję za zgłoszenie. To konto zostało zablokowane.
W sprawie pobranej opłaty transakcyjnej napisz do nas proszę przez ten formularz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
MA to samo z dziś
Mam to samo: Client:105112720 (Ander Jrco)
Ander Jrco
tel. 512 239 085
email. gutimoore867@outlook.com