Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj po południu zapłaciłam za przedmiot blikiem kasę z konta mi wzięło ale nie jest zaznaczone że kupiłam ten towar a sprzedająca jest ciągle nie dostępna??? Proszę o pomoc chociaż w odzyskaniu pieniędzy jak nie mogę zamówić towaru!!!
Pozostaje westchnąć że tacy ludzie mają prawa wyborcze... Hmm. Następna co myślała że pewnie za 1/3 ceny coś kupi bo jest "sprytna" i dała sie zrobić w konia na stary jak świat przekręt.... A nawet jeśli nie to sprzedająca ma weekend....
Po co zakładasz kolejny wątek?
Znalazłaś ogłoszenie na O.L.X lub marketplace fb i potem dostałaś „link do allegro”?
nikt ci tu nie pomoze. idz na policje ale kasa nie do odzyskania
@gogo339 Bardzo mi przykro, ale ostatni i jedyny zakup na tym koncie miał miejsce 3 marca ubiegłego roku. Podejrzewam, że dokonałaś zakupu przez podesłany, np. na Facebooku link, zatem tutaj pozostaje zgłoszenie sprawy na policję. 🙁
@gogo339 Dobrze jest przed zakupem poczytać choćby tu na forum do czego prowadzi "taka oszczędność" a nie łykać wszystko co tanie jak pelikan. Teraz jesteś bez kasy i bez przedmiotu ale z lekcją na przyszłość by się dobrze zastanowić przed zakupem na odległość. Idź na policję a z kasą się raczej pożegnaj.