Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Poproszę jak wygenerować nową etykietę do przesyłki.
Poprzednia straciła ważność
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzięki 🙂
Mogę poprosić jeszcze o usunięcie z dnia 4 Gru. 2024, 17:16, nr płatności: c572702d-1983-4f70-aa62-b99499896aee? (transakcja 9ea63906-c3a6-4cbd-9c3d-a23428e9a532)
Pozdrawiam
@Zarosniety_ogrod proszę! Usunęłam tę etykietę.
Dziękuję bardzo 🙂
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Cześć 🙂
Czy mogę prosić o pomoc do transakcji z dnia 26.12.2024, 19:40, nr płatności: b4dd8401-5d6e-4da1-b96c-4ba0496d6779?
Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety.
Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia.Punkt odbiorcy nie istnieje.
Napisz wiadomość do obsługi klienta, pomożemy Ci rozwiązać tę sytuację.
Czy można umożliwić kupującemu wybranie innego punktu?
Obecnie wybrany chyba został zamknięty w międzyczasie.
Pozdrawiam 🙂
@Zarosniety_ogrod zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią.
Dzięki 🙂
@Zarosniety_ogrod wracam z odpowiedzią. W tym przypadkach nie możemy usunąć etykiety, możemy poprawić punkt odbioru. Skontaktuj się z klientem i poproś o wskazanie innego punktu odbioru. Wtedy skontaktuj się z nami przez formularz. Nasi doradcy zmienią punkt. 🙂
@N_Nitka28 Mam już dane innego punktu, to zaraz to tam wyślę.
Dzięki za pomoc 🙂
Cześć, czy mogłabym prosić o usunięcie kodu nadania/etykiety Allegro Box dla sprzedaży z 24 marca? Wybrałam niewłaściwy punkt nadania, a w innym mi nie chce przyjąć. Dziękuję.
@marta_tmb Usunęłam błędną etykietę.
Dziękuję. Tylko teraz nie mogę wygenerować nowej. Próbuję podać adres Allegro Punktu, bo nie mam Boxa, ale mapa ich nie widzi. Chodzi mi o punkt Kolportera A003851.
@marta_tmb Na Lokalnie przesyłki One można nadawać tylko w automatach.