Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry
Osoba która zakupiła dzisiaj ode mnie iphona z płatnością przy odbiorze to mam podejrzenie
że to oszust o którym było już w kilku innych tematach proszę o zablokowanie i informację jak mogę
anulować prowizję
Client:110720556
Kate will
ul. Grabowskiego Antoniego 91
00-309 Warszawa
Tak wiem powinienem ustawić odbiór osobisty po przedpłacie 🙂
adres do innego zgłoszenia w którym jest ta sama osoba
Dziękuję z góry 🙂
Pozdrawiam
Oczywiście że to próba wyłudzenia danych i dostępu do Twojego konta .Nie wchodź w podsyłane linki .
Akurat ja jestem na tyle ostrożny że nie wchodzę w żadne linki, sprawdzam numery tel. itp 😉
No i bardzo dobrze ,niestety ale wielu już umoczyło licząc że szybko znaleźli klienta na swój towar.
mam podobny problem z :110720556 (kate will) to już drugi raz przedmiot został zakupiony i brak wpłaty... Prośba o pomoc w anulowaniu tego zamówienia aby zlikwidować naliczoną prowizję.
Ja czekam na odpowiedź o blokadzie tej osoby, jeżeli chodzi o prowizję to znalazłem link i tam opisałem sprawę poprosiłem o anulowanie prowizji i również czekam na odpowiedź
dzięki za info chyba są tutaj jakieś zmiany, ostatnio miałem taki sam problem z w/w kontem i pomoc przyszła przez chat... teraz mam opcje tylko wyślij wiadomość.
Jednak cały czas jest możliwość "wyklikania" chat'u (po wysłaniu wiadomości) także jest nadzieje że temat zostanie szybko załatwiony...
Oby nam się udało szybko załatwić cwaniaka który i tak wraca niestety pod inną nazwą ...
Najgorsze jest to że allegro znając nazwę użytkownika którą się posługuje eliminuje tylko jego obecne konto a nie likwiduje możliwości zakładania przez niego innych kont na tę samą osobę . Tu powinna być definitywna blokada ,bez możliwości dalszych prób oszukiwania innych.