Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
3 dni temu zapłaciłem za zakup na allegro lokalnie przelewem tradycyjnym i zapłaciłem gotowką
I jeszcze jeszcze do tej pory w razie papier że zostało zapłacone
I do tej pory pisze to samo czyli oczekujemy na dokończenie płatnośći i potem mam kupić ponownie to samo
chociaż nie jest to jakaś wysoka kwota
Ale nie chce zostać oszukany
Tak jak oszukali takiego pana z nadpłat z 140 zł zrobiło około 30 tyś
Jest o tym film na YouTube
Nazywa film
Nowa furtka dla oszustów przelew tradycyjny
@kalimbo04 Przelew tradycyjny rozlicza się w ciągu kilku dni roboczych. Proszę Cię o cierpliwość.
Czy nawet taki przelew potrafi nawet rozliczyć w ciągu mięsiaca chociaż pierwszy raz mam problem ze nie doszedł w ciągu 1-2 dni
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Okazało że zakup został unieważony , jakiś napewno błąd był , jak taki był komunikat to czy można domagać zwrotu pięniędzy
@kalimbo04 Oczywiście, że te pieniądze do Ciebie wrócą, tym się nie musisz przejmować. Prześlij nam potwierdzenie przelewu przez formularz https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Skontaktujemy się z operatorem płatności.
A pieniądze zostaną przelane czy będą musiał odebrać tam gdzie zapłaciłem czyli w biurze usług płatniczych , dalej mam oczywiście papier z zapłaconym zakupem
Operator płatności powinien się z tobą skontaktować, sprawdź maile przypisane do konta.
Oszukany nikt nie chce być, taki przelew idzie do dni, możesz udać się tam gdzie nadałeś i zapytać gdzie jest.
@kalimbo04 a jesteś pewny, że wszystkie dane podane są poprawne? Wystarczy zmiana, pominięcie jednego znaku w tytule a przelew nie zostanie zaksięgowany.
Gdzie dokonałeś wpłaty?
Operatorzy płatności uszczelnili metodę płatności przelew tradycyjny.
Wpłata została zapłacona lub ( dokonana) w biurze usług płatniczych
@kalimbo04 Możesz tam się udać i sprawdzą co się dzieje z przelewem.