anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z opłaceniem należności

Client:64388160
#7 Wielbiciel

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Nie mogę opłacić należnej dla Allegro kwoty po sprzedaży wystawianego produktu. Dostaję link z którego teoretycznie powinnam się zalogować do Allegro, który nie przekierowuje mnie do aplikacji. Nie mogę się zalogować gdyż nie otrzymuję SMS-a z kodem. Czy mogę po prostu dostać maila z danymi do wykonania przelewu?  Nie chcę przez tak małą kwotę mieć kłopotów z windykacją. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

#7 Wielbiciel

Po sprzedazy produktu powinnam opłacić należność dla Allegro. Nie mogę tego zrobić do tej pory gdyż otrzymuję maila z linkiem który kieruje mnie do logowania do Allegro. Nie mogę się zalogować gdyż nie dostaję SMS-a z kodem kończącym proces logowania. Proszę o podanie mi danych do zwykłego przelewu abym nie miała problemów z windykacją. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Client:64388160, czy próbowałaś opłacić należność za pośrednictwem przeglądarkowej wersji Allegro?
W przypadku problemu z możliwością zalogowania się na swoje konto, napisz do nas proszę tutaj.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Właśnie nie mogę się zalogować w przeglądarce bo nie dostaję SMS-a który jest potrzebny do zalogowania 

oznacz moderatorów