Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, pomimo kliknięcia w opcję "wyplac środki" i pojawienia się komunikatu "zlecono wypłatę środków"- środki nadal widnieją na koncie i nie są wypłacone. Nie mam zobowiązań wobec allegro lokalnie, wszystkie prowizje są opłacone.
@szinszil zweryfikuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Mam to samo. Chcą potwierdzić czy Ty to Ty. Musisz wysłać skan dowodu osobistego. Ale trzeba poszperać, żeby się o tym dowiedzieć bo nie ma żadnego komunikatu.
@szinszil masz weryfikacje od PayU, powinieneś mieć widoczny komunikat w zakładce Ustawienia wypłat z opcją kliknięcia "Przejdź do PayU" - tam trzeba dodać zdjęcie dokumentu tożsamości do weryfikacji.
Po pozytywnej weryfikacji operator odblokuje wypłaty:)
@musashi2007 masz pewnie podobną sytuację.
Mam to samo, od kilku dni.
Przelew zajmie do 48h. Dokładny czas operacji zależy od Twojego banku.
@Forexus już to weryfikuję
@Forexus konieczne jest przesłanie dokumentów do weryfikacji PayU. Możesz to zrobić w zakładce ustawienia wypłat.
Przesłane kilka dni temu, co mam jeszcze podać numer buta lub co jem na śniadanie. Do Was jak płacę prowizję to idzie bez problemu, a w drugą stronę już nie może? Ile razy trzeba przesyłać te dokumenty do weryfikacji już raz wysłałem, to komu to jeszcze oni wysyłają?
@Forexus Proszę, potwierdź, czy przesłałeś zdjęcie dokumentu tożsamości.
Po wejściu na stronę PayU jest taki komunikat:
Możesz bezpiecznie zamknąć tę stronę.
Zweryfikowane miało być do 3 - ch dni, a trwa to prawie tydzień. Postęp elektroniczny idzie do przodu a Allegro się cały czas cofa wymyślając kolejne bzdury.
Dobrze się czujesz? Ja chcę kasę tak, jak to było do tej pory. To jest po pierwsze. Jeżeli jej dzisiaj nie dostanę, to idę do znajomego prawnika. Zrozumiałeś, czy mam powtórzyć?
@Abraqstern przypominam, że na forum obowiązują zasady i takie zwroty jak Twój powyższy nie są tu akceptowane. Doradzam zmianę tonu wypowiedzi, kolejne takie wpisy poskutkują banem.
Możecie mnie zbanować, mam 64 lata i nie pozwolę sobie na zatrzymywanie moich pieniędzy. Jeżeli tak chcesz ze mną rozmawiać, to przez moją prawniczką. I banuj sobie dowoli.