Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy jak będę promował ofertę za 0,01 zł to pod koniec 30 dni będzie to wynosiło razem 30 groszy?
Czy tak to działa? (Allegro lokalnie)
Zapoznaj się dokładnie z zapisem w regilaminie ...... mogą być kruczki i zakamarki , a ostateczna kwota za promowanie zwali Cię z nóg .
Ale ponoć pisze 0,01 zł i powinno co jeden dzień 1 grosz do rozliczenia i razem powinno być 30 groszy jak się nie mylę ale pewni kanalie mogły coś ukryć jak zwykle w takich stronkach internetowych.
Bzdura! Wystarczy czytać ze zrozumieniem regulamin.
@Filippooooooooo napisz o jakie promowanie Ci chodzi, bo to nie płaci się od wartości produktu, tylko za pakiet lub dziennie ?
Chodzi mi o te promowanie kup teraz w allegro lokalnie gdzie pisze Wyróżnij na Allegro Lokalnie i Allegro przez 30 dni za 13,90 zł ale jest skreślone i jest za promocja 0,01zł.
@Filippooooooooo przeczytaj regulamin, i zapłacisz 1 grosz za 30 dni 🙂
Promocja adresowana jest do Użytkowników Serwisu Allegro, którzy mają zarejestrowane Konto i nie jest ono zawieszone.
Użytkownicy, którzy spełnią warunki z pkt 2 powyżej, będą mogli w czasie trwania Promocji dodać opcję wyróżnienia Ogłoszenia z opcją „Kup Teraz” na okres 30 dni, gdzie wyróżnienie jest widoczne zarówno w Serwisie Allegro i Allegro Lokalnie - za 1 grosz.
Promocja trwa od 8 sierpnia 2023 roku godz. 12:01 do 5 września 2023 roku godz. 12:00.
Wyróżnienie wyłączy się automatycznie po upływie 30 dni. W przypadku zakończenia Ogłoszenia z opcją „Kup Teraz"przed planowanym automatycznym wyłączeniem, opłata za wyróżnienie nie podlega zwrotowi.
Promocyjna opłata za opcję wyróżnienia Ogłoszenia nie dotyczy Ogłoszeń wystawianych w podkategoriach Samochody, Motocykle i Quady, Maszyny, Przyczepy i Naczepy oraz Inne Pojazdy i Łodzie, w ramach kategorii „Motoryzacja”.
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Promocje na wyróżnienia są zawsze za dany produkt i w tym przypadku była promocja promowania 1 aukcji na 30 dni. Nie myślisz.
@Filippooooooooo Jeśli chodzi Ci o tę promocję, koszt to 1 grosz za 30 dni wyróżnienia.
Czyli 30 groszy za 30 dni, 0,01zł promocji tak?
I na pewno nie zmieni się cena na te 13, 90 ?
Jak kliknę tę promocję 0,01zł to na pewno to na pewno to będzie trwało do 30 dni i będzie razem 30 groszy?
Nie chce być oszukany i ile ta promocja trwa?
@Filippooooooooo Czy to promocja wymieniona tutaj? Jeśli jest na tej liście, działa tak, jak napisałam wyżej.
@Filippooooooooo tu nikt nie zamierza Cię oszukiwać , nie doczytasz to popłyniesz .... hmmm ... na własne życzenie .
Przeczytałem, nie wiem czy tylko 1 grosz za 30 dni promowanie czy po prostu 30 groszy za 30 dni promowanie, nie wiem trochę jak to działa. Ale chyba nic złego chyba nie ma.
Czemu nie można skorzystać z tego.
@Filippooooooooo Jeśli Twoje konto nie spełnia warunków opisanych w regulaminie, nie skorzystasz z tej promocji.
@Filippooooooooo Promocja adresowana jest do Użytkowników Serwisu Allegro, którzy mają zarejestrowane Konto i nie jest ono zawieszone
Promocyjna opłata za opcję wyróżnienia Ogłoszenia nie dotyczy Ogłoszeń wystawianych w podkategoriach Samochody, Motocykle i Quady, Maszyny, Przyczepy i Naczepy oraz Inne Pojazdy i Łodzie, w ramach kategorii „Motoryzacja”.
1gr na 30dni tak jest napisane.
@Filippooooooooo trzeba było słuchać porad, żebyś przeczytał wszystkie kruczki związane z aukcjami wyróżnionymi. Podpowiem - poszukaj sobie o prowizji w aukcji wyróżnionej. Nadal zainteresowany?
@drekenzes ot... zmierzałem do tego , aby autor wątku zaczął głaskać smartfona bardziej w kierunku opłat allegro , ale.... nie ma to jak przekonać się na własnej skórze .
Ten typek czytać nie umie.
Stuknij się w pusty łeb!!