Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam aktywny pakiet. wykorzystałem 5 wysyłek Smart. wciskam "aktywuj smart! bez limitu" -> przenosi mnie na "https://allegrolokalnie.pl/konto/smart" i nic więcej. Nie mam żadnej możliwości aktywacji tej opcji.
jedynie info 5z5 na dostawy i 0z5 na wysyłki. Jedyne co aktywne to przycisk "dowiedz się więcej", a tam ....aktywuj..... i tak w kółko można sobie klikać i kompletnie nic z tego nie wynika.
Pytanie: Jak to włączyć?
Coś tu mocno kręcisz i nijak nie rozumiem. Wykorzystałeś 5 darmowych dostaw, czyli 5x coś kupiłeś z darmową wysyłką. Chcesz więcej to kupujesz normalnego smarta tu
Tylko radzę karty nie podawać lub od razu odpiąć, bo potem sami będą ściągać...
Natomiast opcja smart bez limitu z lokalnego dotyczny sprzedaży. I każda taka wysyłka kosztuje sprzedawcę 5zł. Ty tej opcji nie masz, bo nadal masz 5 wysyłek darmowych do wykorzystania. Skończą się to sam wyskoczy komunikat o możliwości włączenia na allegro lokalnym.
Nic nie kręcę, tylko trzeba przeczytać ze zrozumieniem. Nie mam problemu z dostawami, tylko z WYSYŁKAMI i jak napisałem jest 0 (słownie: ZERO). Nie ma opcji włączenia.
To tu masz opcję zarządzania włącz i wyłącz. A jak nie to zrób zrzut z tej strony i oznacz moderatorów.
@BinIT_PL1 "Smart bez limitu" nie aktywujesz, jeżeli korzystasz z darmowego Smarta! Możesz skorzystać z tej opcji przy aktywnej zwykłej (płatnej) usłudze. Więcej na ten temat znajdziesz w tym artykule
Rozumiem, a ten termin 31-12-2025? W pierwszym akapicie jest informacja, że obowiązuje tylko do końca roku, a w kolejnych jest mowa o kwartałach i nowych opcjach od 2026 roku.
Więc jak to jest/będzie. Proszę o konkretne / literalne stanowisko.