Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z ograniczeniami w handlu, część małych firm ma problem ze sprzedażą swoich towarów. W ramach Allegro Lokalnie chcemy pomóc takim sprzedającym działać dalej i dotrzeć zarówno do kupujących z ich okolicy, jak i z całej Polski - ułatwiamy im przeniesienie handlu do internetu. Dzięki szybkim płatnościom online oraz bezkontaktowemu odbiorowi towaru zapewniamy obu stronom najbezpieczniejszy sposób zawierania transakcji w czasie epidemii.
Pozostałe informacje znajdziecie w tym miejscu.
Świetny pomysł 🙂
Hmmm... to niezgodne z regulaminem Lokalnie.
Allegro Lokalnie – wydzielona część Allegro, przeznaczona do prowadzenia sprzedaży przez Użytkowników Kont Zwykłych, które nie są Kontami Firma,
Zgadzam się, to nie sprawiedliwe że na Allegro lokalnie znów widać w większości sprzedawców mających firmy a zwykli ludzie giną w tych ogloszeniach i nie mogą nic sprzedać przez te firmowe konta których nie powinno tu być...
"Już teraz, jeśli masz konto firma, możesz także wystawiać na Allegro Lokalnie."
Jakim kwa sposobem to możliwe? Robicie bajzel! Wyrzucacie prywatnych sprzedawców z allegro na allegro lokalnie a następnie wpuszczacie tam firmy. Jak!
Już teraz jest milion zapytań kto co może zależnie gdzie kupuje. Precz z tym allegro lokalnie.
@__RPM_ Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo, że chodzi o pieniądze. Na Lokalnym nie ma zwrotu prowizji, więc fajnie zaprosić tam wszystkich. Firmy też 🙂
Allegro Lokalnie to porażka. Czemu upieracie się na podzielenie sprzedawców na lepszych i gorszych..? Lepsi na Allegro, bo firmy. A reszta hołoty - won na Lokalnie. Gdzie funkcje i zasady wołają o pomstę do nieba, gdzie panuje wolna amerykanka i połowa chce Cię okantować, lub nie zapłaci. Ale kaska dla Was idzie..bez względu na status transakcji. Mam kilka określeń na takie działania, ale nie proszę się o bana, więc ich nie napiszę. Mam cichą nadzieję, że przez ten podział więcej stracicie, niż zyskacie i w sumie to szczerze Wam tego życzę. Bo jedyne, co dociera do Waszej wierchuszki, to realne straty; ludzkie opinie macie zaś...wiadomo gdzie.
A, bo bym zapomniał - ryneczek w/g mnie jest ok. Bo teoretycznie może komuś pomóc.
od kiedy oferty z allegro lokalnie są widoczne na allegro.pl w sekcjach ofert promowanych ?
Czy to jest tymczasowa sytuacja ( do kiedy wprowadzona?) czy też zmiana ta na stałe zawita do allegro ?
Jakie są koszty promowania oferty na allegro lokalnie ?
Czy te oferty również są na tych samych zasadach pozycjonowane [wg. trafności] co oferty wystawione bezpośrednio na allegro.pl ?
Eee tam… **piiip** (wtedy tablica.pl) też miało być dla osób prywatnych i nic z tego nie wyszło, pełno jest tam firm. Wiedziałem, że tak w końcu będzie również z Allegro Lokalnie. Robicie bałagan.
Edit: Dlaczego nazwa pewnego znanego portalu ogłoszeniowego jest cenzurowana?
@filonpl2"Dlaczego nazwa pewnego znanego portalu ogłoszeniowego jest cenzurowana?"
Bo tak stanowi regulamin tego forum. Warto się zapoznać.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!