Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem skiny fikcyjne mam nagranie ze zostało zaakceptowana i czy kupujący może jakoś mnie oszukać np napisac ze cos sie nie zgadza mam nagranie ze została zakeceptowana itp
masz screenshooty z wysłania skinów?
Mam nagranie ze zakceptowane i ze kupiec napisal ze dostał
skopałeś trochę na przyszłość zrób screenshooty potwierdzające wysłanie / przekazanie albo nagraj filmik jak wysyłasz te treści... a czy ci zapłacił osobiście? zawsze może zgłosić reklamację że np czegoś nie dostał (oferty na lokalnie powinny mieć zapis o wyłączeniu rękojmi)
Wybrałem też płatność przy odbiorze
?a jak ma odebrać te treści elektroniczne osobiście? zrobiłeś wysyłkę? co to było skiny do csa?
Skiny do csa przez steama a wysyłka przy odbiorze zeby nie płacić
Prosze odpisz
czyli wysłałeś skiny i czekasz na zapłatę z odbiorem osobistym?
Tak ale mnie zakblokowal na messengerze a jest platnosc przy odbiorze
Jedyne co mam to nagranie
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ więc zostałeś oszukany i ci nie zapłaci najpierw kasa potem wysyłka. Zostaje policja art 286kk masz jakiś namiar na tego gościa?
Cześć, @Client:114971811. Chcę się upewnić, że dobrze rozumiem przebieg zdarzeń. Wystawiłeś na Allegro Lokalnie ofertę ze skinami do gry, gdzie kupujący wybrał metodę dostawy ''Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze''.
Zamówienie zostało przez Ciebie poprawnie zrealizowane, wysłałeś przedmiot oferty do kupującego.
Klient nie zapłacił jeszcze za zamówienie i obawiasz się, że nie ma zamiaru płacić za zrealizowany zakup?
@MiMary tak dobrze rozumiesz... @Client:114971811 powinieneś allegro podać dane konta kupującego @MiMary podaj mu link do formularza kontaktowego mam nadzieję że protect też obejmuje takie przypadki
Dane usunięte pisze szkoda ze tacy ludzie się trafiają wydałem na to cale moje pieniądze
Jestem głupi i tyle
@Client:114971811, przykro mi, nie jesteśmy w stanie zweryfikować ustaleń między Tobą a kupującym, nie mamy wglądu w przebieg transakcji poza Allegro ani w Waszą korespondencję.
Proponuję zgłoszenie tej sprawy na policję.
@MiMary ależ jesteście wstanie bo napisał że kupujący potwierdził odbiór skinów, są więc jakieś dane konta / osobowe czy historia korespondencji które można powiązać np potwierdzenie może być z konta kupującego przez allegro, lub z fb na dane osobowe które mogą się pokrywać z danymi konta kupującego, ewentualnie macie możliwość udostępnić dane właściciela konta allegro do wglądu policji na ich wniosek więc może poinstruuj sprzedawcę jak to ogarnąć żeby nie poszedł na komisariat jak cielę co nie wie co i jak ma zgłosić byście wydali takie dane policji / ewentualnie sprzedawcy do pozwu cywilnego za niedotrzymanie warunków umowy
@Client:114971811, niezbędne informacje znajdziesz w tym artykule.