anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

sprzedany przedmiot przez alle lokalne i chęć nadania paczki w paczkomacie ale bez dotykania ekranu

jacek-szymon
#7 Wielbiciel#

Witam, jestem osobą niewidomą, korzystam z androida i ios z pomocą  oprogramowania czytającego ekran, więc odbieram z paczkomatu i robię ewentualne zwroty a ściśle otwieram  skrytki paczkomatu z pomocą  smartfona. Jednak sprawa się komplikuje bo sprzedałem coś tam i chciałem  sam bez  takzwanego oka wysłać , jednak kruca fuks w apce inpostu nie ma tej paczki więc  nie mogę sam nadać bo na ekranie paczkoamtu  nie odklikam nadaje mam etykietę ajak  bez niczego podstawiam pod skaner  to brak reakcji. jak znacie sposób  na wysyłkę bez dotykania to piszcie @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Pomóżcie, bo to problem jest. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@jacek-szymon Konsultujemy Twoje zgłoszenie z firmą InPost. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @jacek-szymon,

w naszej sieci automatów Paczkomat posiadamy również Appkomaty. Są to specjalne maszyny, w których nadanie przesyłki możliwe jest bezpośrednio poprzez zeskanowanie kodu z etykiety, nie wymagają dodatkowych działań na ekranie.

Prosimy Cię o indywidualny kontakt z naszą infolinią pod numerem +48 722 444 000 lub drogą mailową na adres: pomoc@inpost.pl. Po wskazaniu nam numeru przesyłki lub lokalizacji skąd chcesz nadać paczkę, konsultant poinformuje Cię pod jakim adresem znajduje się najbliżej zlokalizowany Appkomat.

oznacz moderatorów