Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jestem osobą niewidomą, korzystam z androida i ios z pomocą oprogramowania czytającego ekran, więc odbieram z paczkomatu i robię ewentualne zwroty a ściśle otwieram skrytki paczkomatu z pomocą smartfona. Jednak sprawa się komplikuje bo sprzedałem coś tam i chciałem sam bez takzwanego oka wysłać , jednak kruca fuks w apce inpostu nie ma tej paczki więc nie mogę sam nadać bo na ekranie paczkoamtu nie odklikam nadaje mam etykietę ajak bez niczego podstawiam pod skaner to brak reakcji. jak znacie sposób na wysyłkę bez dotykania to piszcie @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pomóżcie, bo to problem jest. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@jacek-szymon Konsultujemy Twoje zgłoszenie z firmą InPost. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości. 🙂
Dzień dobry @jacek-szymon,
w naszej sieci automatów Paczkomat posiadamy również Appkomaty. Są to specjalne maszyny, w których nadanie przesyłki możliwe jest bezpośrednio poprzez zeskanowanie kodu z etykiety, nie wymagają dodatkowych działań na ekranie.
Prosimy Cię o indywidualny kontakt z naszą infolinią pod numerem +48 722 444 000 lub drogą mailową na adres: pomoc@inpost.pl. Po wskazaniu nam numeru przesyłki lub lokalizacji skąd chcesz nadać paczkę, konsultant poinformuje Cię pod jakim adresem znajduje się najbliżej zlokalizowany Appkomat.